Samen naar een duurzaam Harderwijk met Youen.
Samen naar een duurzaam Harderwijk met Youen. YOUEN

Maand van de duurzaamheid bij Youen in Harderwijk: hoge korting op zonnepanelen

7 juni 2023 om 12:30 Zakelijk

HARDERWIJK De 250e installatie in Harderwijk is nog maar net gevierd, maar als het aan Youen ligt, is de verduurzaming van Harderwijk nog zeker niet voltooid. ,,Op naar de 1000!” Geeft directeur Jan Hein Blom aan.

Om de inwoners van Harderwijk aan te zetten tot het verduurzamen van hun huis heeft Youen de maand juni in Harderwijk omgedoopt tot de Maand van de Duurzaamheid. Daarmee laten ze deelnemers samenwerken om hoge kortingen op te bouwen. ,,Hierdoor bespaar jij flink op je energierekening en maken we samen de wereld weer een stukje beter’’, aldus Jan Hein Blom.

SLIM INKOPEN

Bij een hoog aantal deelnemers kan Youen scherper inkopen. Daardoor kan de korting oplopen tot wel 30 euro per paneel. Aanmelden kan vrijblijvend tot 30 juni.

Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven op de website van Youen. Voor elke deelnemer maakt een van de specialisten van Youen een plan dat hij persoonlijk komt bespreken. Zo wordt er een plan gemaakt dat toegepast is op jouw unieke situatie. Pas daarna beslis je. Bekijk jouw korting op www.youen.nl/Harderwijk.

WIE IS YOUEN?

Youen is al bijna 10 jaar lang een betrouwbare naam in de zonnepanelen industrie. Met kennis van de producten en kundige installateurs hebben we op talloze woningen en bedrijven efficiënte zonnesystemen geïnstalleerd. Dit doen we met een strak veiligheidsprotocol, eigen gecertificeerd personeel en producten met een hoge kwaliteit en een fabrieksgarantie tot wel 30 jaar. Youen is een erkende Social Enterprise door hun maatschappelijke bijdrage. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor onze omgeving.

INFORMATIEAVOND

Benieuwd naar de wat Youen voor jou kan betekenen of heb je vragen over zonnepanelen? Eind juni organiseert Youen een informatieavond, waar je gericht vragen kunt stellen aan onze specialisten. Inschrijven kan via www.youen.nl/harderwijk

Tot 30 juni kunnen inwoners van de gemeente Harderwijk zich vrijblijvende inschrijven. Liever persoonlijk contact? Bel naar tel. 085-822 2460 en spreek direct met één van de aankoopbegeleiders.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie