Afbeelding
Eigen foto

Youen Harderwijk geeft gratis zonnepanelen installatie voor goede doel: stem tot 17 mei op jouw favoriet!

3 mei 2023 om 09:00 Zakelijk

HARDERWIJK Met trots kan worden meegedeeld dat Youen 250 installaties heeft geïnstalleerd in Harderwijk. Dat wordt goed gevierd! De afgelopen tijd mochten bestaande klanten van Youen uit Harderwijk een ‘goed doel’ aandragen dat hen aan het hart gaat en volgens hen een gratis zonnepanelen installatie verdient. 

Er zijn drie goede doelen geselecteerd waar heel Harderwijk op kan stemmen. Het goede doel met de meeste stemmen krijgt een volledige installatie van 6 zonnepanelen cadeau.

De drie gekozen doelen zijn:

WATERSCOUTING TJERK HIDDES

 Waterscouting vereniging Tjerk Hiddes is dé plek voor jongeren die willen ontdekken wat de nautische wereld te bieden heeft. Tijdens de opkomsten en kampen worden activiteiten georganiseerd waarbij de leden op speelse wijze allerlei vaardigheden leren die op het water van pas komen.

SCOUTINGVERENIGING RAGAY REDOZ

Een veelzijdige scoutinggroep uit Harderwijk die kinderen de kans biedt om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen in een natuurlijke en actieve omgeving. Op het prachtige Scoutingterrein gaan de kinderen aan de slag in teamverband.

KUNST NA ARBEID HIERDEN

Het MuziekHuis van Kunst Na Arbeid Hierden is een muziekvereniging met een zeer divers repertoire, van lichte muziek tot klassieke concertwerken en van film- tot marsmuziek. Met hun passie voor muziek hebben ze al vele successen geboekt, waaronder de kampioenstitel bij de Open Nederlandse Fanfare kampioenschappen.

Vanaf 26 april 2023 tot en met 17 mei kunnen alle Harderwijkers stemmen op hun favoriete doel via onze webpagina: youen.nl/250-Harderwijk. Dus ligt een van deze doelen jou aan het hart? Ken je iemand die betrokken is bij deze vereniging of gun je de vereniging een stap naar duurzaamheid? Stem dan nu!

Youen installeert sinds 2014 zonnepanelen in regio midden Nederland. Wij geven graag wat terug aan onze omgeving. Met deze actie proberen wij kleine verenigingen/clubs/organisaties te helpen met het opwekken van eigen energie. Zodat zij flink kunnen besparen op de energierekening en we samen de wereld weer een stukje duurzamer maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie