!
Afbeelding
Foto aangeleverd

De feest- en vergaderlocatie van het Oosten! Het Schwarzwald

13 februari 2023 om 10:08 Partnercontent

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een personeelsfeest of vergadering? Dan bent u bij het Schwarzwald Rijssen aan het juiste adres! Door onze vijf moderne vergader- en congreszalen is onze locatie optimaal voor een inspirerende klantrelatiedag of jubileumreceptie.

Combineer het vergaderen met een leuke teambuilding activiteit, zoals het buggy rijden.
De snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit razend populair.
Daarnaast is het voordeel dat we als één van de weinige buggy partijen voor een groot deel offroad rijden. Het cross gevoel komt namelijk pas écht tot z’n recht op de onverharde paden van het Twentse bosrijke landschap.  

Of kiest u voor een anti-slipcursus, deze is niet alleen leerzaam maar ook nog eens leuk! Tijdens de anti-slipcursus verbeter je de vaardigheden in de auto, zo ben je voorbereid op zware regenval, aquaplanning en onverwachte situaties. Gedurende de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop. 

U kunt ook kiezen voor een relaxte e-chopper tour door het bosrijke landschap. Lekker toeren met de milieuvriendelijke Elektrische scooter door bossen en heide. Rij door de prachtige omgeving en geniet van het uitzicht.

Uiteraard bieden we daarnaast nog vele andere activiteiten aan. Neem daarvoor een kijkje op onze, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Sluit de dag optioneel af met een heerlijke BBQ voor alle aanwezigen. 

Door het diverse aanbod is er voor elk soort bedrijfsuitje of vergadering een passende invulling. Kortom, een geslaagde dag voor iedereen! 

Het Schwarzwald, Markeloseweg 115, 7461 PB Rijssen, 0548-518505

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie