Na een zorgvuldige telling werd winnaar Ragay Redoz bevestigd.
Na een zorgvuldige telling werd winnaar Ragay Redoz bevestigd. RECLAMEBUREAU DEYVAL

Scoutingvereniging Ragay Redoz uit Harderwijk wint gratis zonnepanelen-installatie door Youen

26 mei 2023 om 12:36 Zakelijk

HARDERWIJK Youen viert de mijlpaal van de 250ste zonnepanelen-installatie met een wedstrijd, gratis installatie voor een goed doel in Harderwijk. Gestemd kon er worden tot 17 mei.

Vanwege de vele opdrachten die Youen al gegund kreeg van haar klanten in Harderwijk wilde Youen iets terugdoen. Bestaande klanten van Youen mochten goede doelen aandragen, waarop vervolgens gestemd kon worden. Uit de inzendingen werden drie inspirerende organisaties gekozen: Muziekvereniging Kunst Na Arbeid, Scoutingvereniging Ragay Redoz en Waterscoutingvereniging Tjerk Hiddes. Er werd superfanatiek gestemd. Het was geweldig om te zien hoeveel betrokkenheid er is bij deze drie verenigingen.

STEMMEN TELLEN

De stembus werd op 17 mei gesloten en doorgezet naar notariskantoor De Jonge & Smit. Na een zorgvuldige telling en verificatie van de notaris werd winnaar Ragay Redoz bevestigd. Youen vindt het geweldig om een gratis installatie te kunnen weggeven aan een goed doel met zo’n groot draagvlak.

Youen was overigens wat overweldigd door het grote aantal stemmers. Daarom is achteraf alsnog besloten om ook de nummers twee en drie een prijs toe te kennen. De muziekvereniging Kunst Na Arbeid krijgt een kortingsbon 1.000 euro en de water scouting Tjerk Hiddes een kortingsbon van 350 euro.

Youen zegt daarover: ,,Verenigingen zijn het cement in de maatschappij en straks maken ze bij Ragay Redoz zelf en gratis hun eigen duurzame energie. Belangrijk is ook de bewustwording bij de leden en hun ouders. Om de energietransitie te doen, roepen we iedereen op om een handje mee te helpen.”

SOCIAL ENTERPRISE YOUEN

 Social Enterprise bedrijven zoals Youen zetten hun ondernemen in als bijdrage aan de maatschappij. Youen wil samen met haar klanten zoveel mogelijk duurzame stroom opwekken, om uiteindelijk een ouderwetse kolencentrale weg te concurreren. De mensen van Youen zijn trots op hun rol in de energietransitie. Ze bouwen installaties op een veilige manier en van hoge kwaliteit.

,,Laten we blijven streven naar samenleving waarin duurzame energie van je eigen dak en in je eigen auto de norm is.” Ook meedoen? 

Voor meer info: Bedrijven: www.youen.nl/bedrijven
Woningbezitters: www.youen.nl/dakplan
Of bel tel. 085-822 2460

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie