De vestiging Harderwijk is aan de Stephensonstraat 25a, gelegen aan de N302 richting de polder.
De vestiging Harderwijk is aan de Stephensonstraat 25a, gelegen aan de N302 richting de polder. Eigen foto

Nieuwe vestiging Bureau Techniek geopend in Harderwijk

11 april 2023 om 15:49 Zakelijk

HARDERWIJK Op vrijdag 24 maart is de vestiging in Harderwijk feestelijk geopend met veel collega’s, partners, buren, familie en vrienden. Vanaf mei hebben de collega’s van de vestiging al veel professionals talentgericht mogen bemiddelen naar passende banen. Ze zijn trots op de dienstverlening en hun bijdrage aan het werkgeluk van mensen in de regio. Met deze reden werd samen het succes gevierd tijdens de officiële opening van Bureau Techniek Harderwijk.

Bureau Techniek bestond in januari 2022 nog uit twee vestigingen, gelegen in Kampen en Heerenveen. Vanuit de vestigingslocaties Kampen en Heerenveen is het noorden van Nederland goed vertegenwoordigd. Het was een logische stap om een nieuwe vestiging in Harderwijk te openen, zodat Bureau Techniek werkzoekenden binnen de regio Lelystad/Almere, Apeldoorn en Ede nog beter kan bedienen bij de zoektocht naar een passende baan of opleiding in de techniek.

GOEDE BEREIKBAARHEID

,,In november 2021 kregen wij de sleutel van het pand in Harderwijk. Daarna werd de locatie verbouwd om het in te richten naar stijl van Bureau Techniek. Op 2 mei 2022 konden wij voor het eerst aan het werk vanaf de nieuwe locatie”, vertelt Roelof Jan. De vestiging Harderwijk is aan de Stephensonstraat 25a, gelegen aan de N302 richting de polder. ,,De keuze voor deze locatie is gebaseerd op de goede bereikbaarheid en zichtbaarheid vanaf de N302. Wij krijgen dan ook al vaak te horen dat mensen onze naam voorbij hebben zien komen, als ze langsreden.”

Roelof Jan werkt met veel plezier al een langere tijd in de arbeidsbemiddeling. In zijn rol als vestigingsmanager vindt hij het belangrijk om zijn visie op werk uit te dragen binnen de nieuwe vestiging. Team Harderwijk bestaat uit vijf consultants en één online recruiter. ,,Wij dragen bij aan het werkgeluk van mensen. Dit doen wij door mensen te screenen op competenties en talenten. Daarom zijn wij in staat om mensen talentgericht te bemiddelen naar passend werk in de techniek”, aldus Roelof Jan.

WERKGELUK

Naast vestigingsmanager mag Roelof Jan ook de rol als opleidingsadviseur binnen Bureau Techniek vervullen. Vanuit deze rol vindt hij het belangrijk voor het werkgeluk dat mensen nu en in de toekomst mee kunnen blijven doen. ,,Daarbij faciliteren we omscholingstrajecten en helpen zij-instromers met het bemiddelen van een passende opleiding en werkplek. Wendbaarheid en vaardigheden zijn van essentieel belang om mee te groeien met de arbeidsmarkt. Het scholen van professionals is een middel om wendbaarder te worden en vaardigheden te leren. Hierdoor kunnen mensen nu en in de toekomst mee blijven doen en van toegevoegde waarde zijn”, vertelt hij.

De collega’s van de vestiging in Harderwijk zijn ervan overtuigd dat ze bij kunnen dragen aan het werkgeluk van mensen. Het doel is om vanuit een mensgerichte aanpak een nieuwe instroom aan technische professionals te bemiddelen en op te leiden naar een duurzame baan in de techniek. Ze hopen de komende jaren in de regio Harderwijk hier verdere invulling aan te geven.

Op zoek naar technische vacature in de omgeving Harderwijk? Meer informatie is te vinden op bureautechniek.nlof bel gerust naar de vestiging tel. 0341-745218.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie