Afbeelding
Lidl Nederland GmbH

Na maanden bouwen opent Lidl haar nieuwe supermarkt aan de Knardijk West

Zakelijk

HARDERWIJK Maandag 25 april is het zover. Na maanden bouwen opent Lidl haar nieuwe supermarkt in Harderwijk aan de Knardijk West. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. 

De huidige winkel aan de Ampèrestraat zal haar deuren vanaf 25 april sluiten. De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de bakkerij zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ eiland met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas en borrelhapjes. 

GRATIS 1 MINUUT WINKELEN Ter gelegenheid van de opening kan men op maandag 25 april tussen 08.30 en 08.50 uur bij de ingang van Lidl Harderwijk Knardijk West een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

EXTRAATJE VOOR LIDL PLUS APP KLANTEN Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op maandag 25 april een gratis big shopper. 

GEEN SIGARETTEN EN TABAK  Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres: Knardijk West 8 in Harderwijk.

Openingstijden Maandag t/m zaterdag 07.00 tot 21.00 uur. Zondag 12.00 tot 18.00 uur.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Brandweer rukt met groot materiaal uit voor bermbrand A28 bij Hulshorst 17 uur geleden
Afbeelding
Open dag op bouwplaats N302 Ganzenweg-Knardijk 18 uur geleden
Afbeelding
44ste editie Veluwade is een festival 18 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Harderwijks Mannenkoor start nieuwe seizoen 15 aug, 10:12
Afbeelding
Steekpartij met slachtoffer op Emdenmeen in Harderwijk 15 aug, 09:58
Afbeelding
Man Overboord Festival op Strandeiland is evenement in maritieme sfeer 13 aug, 13:49