Pop&Rockkoor in Even tot hier.
Pop&Rockkoor in Even tot hier. Even tot hier

Pop&Rock Koor van tv-programma Even tot Hier in MFC de Roef in Harderwijk, optreden tijdens het stemmen

18 november 2023 om 17:45 Politiek

HARDERWIJK MFC de Roef is woensdag één van de stembureaus in de gemeente Harderwijk. Inwoners die in de avond komen stemmen in de Roef kunnen genieten van een optreden van het Pop&Rock Koor. Zij repeteren deze avond op de podiumtrap, midden in de ontmoetingsruimte. Zaterdag 11 november waren ze te zien in het tv-programma ‘Even tot hier’. 

Na het stemmen nog even bijpraten met de buurman? De bar is open. 

Inwoners die er nog niet helemaal uit zijn op welke partij ze gaan stemmen kunnen op dinsdag 21 november naar het Politiek Café in de Roef. Namens de landelijk actieve politieke partijen geven de lokale kopstukken acte de présence. Dit is dè gelegenheid om hen te briefen, om kennis te nemen van hun standpunten en om de beste keus te maken voor de volgende dag, bij het stemmen. MFC De Roef, Middelste Wei 2-4, inloop vanaf 19.30 uur, gratis toegang.

De Roef opende oktober 2022 haar deuren als Positief Gezondheidscentrum. Ontmoeting, verbinding en Positieve Gezondheid staan centraal. 

De Roef biedt onderdak aan verschillende organisaties, bijvoorbeeld welzijnsorganisatie Zorgdat, huisartsen, osteopaat Ruth Cohen, diverse koren, dansscholen, fotografievereniging de Iris en nog vele andere. Daarnaast is de ontmoetingsruimte de huiskamer van de buurt, waar iedereen van harte welkom is voor koffie, lunch, het spelen van een spelletje of zomaar een praatje. 

Op mfcharderwijk.nl is een overzicht te vinden van alle organisaties en activiteiten op het gebied van zorg, welzijn en ontmoeten in zowel de Roef als de Kiekmure. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie