!
Afbeelding
Shutterstock

Hoe maak je een modern interieur met een budget?

22 september 2022 om 13:46 Partnercontent

Een interieur creëren is best lastig. Het is dan ook niet voor iedereen weggelegd, maar toch verdient iedereen een mooi interieur. Dit komt omdat een interieur een grote factor speelt in je woongeluk en wooncomfort. Je interieur maakt je huis zo dat het een thuis wordt. Dit wil iedereen en dit gunnen we iedereen. Ook mensen met een kleinere portemonnee verdienen dit, zij al helemaal. Voor diegenen hebben we deze blog geschreven. We gaan het vandaag namelijk hebben over hoe je een modern interieur maakt met een wat kleiner budget. Dit is heel goed te doen, maar het vereist simpelweg wat kennis en voorbereiding. Laten we die nu net al te graag met je willen delen! Dus, ben je er klaar voor? Dan gaan we snel aan de slag, samen lukt het ons wel.

Vloer

Net als alles, heeft ook het interieur een basis. Die basis begint volgens ons, en velen met gezond verstand denken hier net zo over, bij de vloer. De vloer is echt de fundering voor je interieur zoals de steunbalken dat voor een dak zijn. De vloer dient daarom zorgvuldig uitgekozen te worden. Gelukkig is dat voor een modern interieur niet heel moeilijk (of juist wel, het ligt eraan hoe je het bekijkt). Met een modern interieur heb je namelijk alle keuzes wat betreft vloeren, dit is zeer makkelijk te combineren. We hebben desondanks wel degelijk een favoriet; de pvc vloeren. Dit type vloer past in elk interieur, maar als geen ander in een modern interieur. Verkrijgbaar in vele soorten, zoals ook de pvc visgraat vloer, is het een ware allrounder. Deze vloer is ook nog eens heel goedkoop vergeleken met andere vloeren die zo mooi en kwalitatief in orde zijn, kijk er dus zeker eens naar.

Accessoires

Accessoires? Nu al? Ja, want volgens ons is alles behalve de vloer een accessoire. De bank, stoelen, tafeltjes; dat lukt je allemaal wel om modern te maken. Waar het om gaat, en wat een interieur echt een stijlvol interieur maakt, is het gebruik van accessoires. Je wil niet teveel, niet te weinig. Je wil niet te modern, maar ook niet te ‘niet-modern’. Kortom; het is een hele opgave om de juiste accessoires te vinden. We gaan het daarom wat makkelijker voor je maken. Blijf bij de essentie, de boodschap van je interieur. Wat wil je uitstralen? Hoe laat je je persoonlijkheid en je leven doorschemeren in je interieur? Wat voor vormen en kleuren passen bij wat er al staat en wat ik mooi vindt? Wees kritisch en koop niet te snel accessories, anders beland je al snel over je budget heen en met veel te veel spulletjes. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie