!
Ben Poole & Guy Smeets
Ben Poole & Guy Smeets eigen

Onvervalste akoestische bluesmuziek van opwindend vriendenduo Ben Poole en virtuoze gitarist Guy Smeets op Jazzdagen Harderwijk

24 februari 2024 om 14:00 Muziek

HARDERWIJK Ben Poole, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, en Guy Smeets treden woensdag 28 februari op tijdens de jazzdagen in de Catharinakapel. Het wordt een avond met onvervalste (akoestische) bluesmuziek.  

De 28-jarige Ben Poole wordt momenteel omschreven als een van de meest opwindende jonge blues/rock performers. Ben toert door de Benelux met de jonge Nederlandse virtuoze bluesgitarist Guy Smeets. Na een succesvolle tour en een geslaagd optreden op Paaspop in 2023 keren ze nu terug voor een korte tour door Nederland.   

GOEDE  VRIENDEN 

Ben en Guy zijn goede vrienden die het heerlijk vinden om samen te spelen en te zingen en dat is te merken aan alles. De vonken schieten ervan af als de heren uitpakken met prachtige songs en gitaarwerk.

LOVENDE REACTIES

Enkele van de grootste gitaristen van de vorige eeuw en enkele van de meest gerespecteerde bluesartiesten in de wereld van vandaag zijn laaiend enthousiast over Ben Poole.

Guy Smeet is geworteld in blues sinds zijn vroege jeugd en raakte geïnspireerd door de muziek van bluesgiganten als Stevie Ray Vaughan. De Nederlander is uitgegroeid tot een alleskunner met een eigen herkenbare sound. Winnaar ‘Best Dutch Blues Musician’ award in 2019.

Meer info en kaartverkoop op jazzdagen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie