Afbeelding
Eigen foto

Aaltjesdagen komt met gloednieuw muziekfestival voor het Dolfinarium op Parkeerplaats 6: Hollandse avond en feest-dj’s

5 juni 2023 om 20:00 Activiteiten

HARDERWIJK Aaltjesdagen Harderwijk komt dit jaar met een gloednieuw programmaonderdeel: het Aaltjesdagen Festival, ADF.  Op twee verschillende avonden zullen verschillende artiesten en lokale dj’s hun opwachting maken op het podium. Dat podium staat voor het Dolfinarium op Parkeerplaats 6.

Voor de vrijdagavond staat een Hollandse avond in de planning. Verschillende artiesten zullen dan ook hun opwachting maken: Kevin Huijgens en Mitchel Tombal. Tussen de optredens door komen er verschillende dj’s langs: dj Milan Vivas en dj nick. Dit wordt omlijst met een hele show van ‘Café Tante Roosje on Tour’ genoemd. Hierbij komen ook de zangers Bryan Stricker en Danny van Ingen optreden.

De zaterdagavond staat helemaal in het teken van lokaal talent met verschillende feest-dj’s: dj Tresor, dj BLVCK, dj Dave, dj Timotek, dj Richard, Deejay Jent, dj Milan en dj Appie. Deze avond heet de ‘Wees royaal, koop lokaal’. Met deze avond wil Stichting Aaltjesdagen alle lokale artiesten in het zonnetje zetten en laten zien wat Harderwijk en omstreken allemaal in petto heeft.

Voorzitter Robin Schalij van Stichting Aaltjesdagen: ,,Ik wil alle inwoners en ook heel Nederland van harte welkom heten op dit fantastische festival. Hiermee geven we een enorm nieuwe dimensie aan ons festival. Ook hopen we een nieuwe generatie naar ons toe te kunnen trekken”.

Aaltjesdagen wordt dit jaar gehouden op 9, 10 en 11 juni. Het is het grootste festival van de Veluwe en word gezien als de opening van het toeristenseizoen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie