Josine Vogelaar en Sandra Geerlings toasten op het 20-jarig jubileum. ,We werken met veel plezier samen."
Josine Vogelaar en Sandra Geerlings toasten op het 20-jarig jubileum. ,We werken met veel plezier samen." Foto: Marcel Geerlings

Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings uit Harderwijk viert 20-jarig jubileum

7 december 2022 om 11:00 Zakelijk

HARDERWIJK Samen met familie, vrienden en relaties, onder wie veel klanten en collega makelaars, vierden Sandra Geerlings en Josine Vogelaar donderdag het 20-jarig jubileum van Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings in het winterpaviljoen van de ijsbaan.

Sandra begon in 2001 als zelfstandig makelaar en specialiseerde zich in 2008 in de aankoopkant. Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings is de enige makelaardij in Harderwijk alleen voor kopers. Het werkgebied is Harderwijk, Ermelo en Zeewolde. ,,Ik vind dit de leukste kant van het traject; je geeft de klant zekerheid bij het proces door deskundigheid en kennis van de markt. We staan er zakelijk en zonder emotie in. Hoewel we persoonlijk erg betrokken zijn.” In 2018 is Josine Vogelaar in dienst gekomen. ,,Wij behartigen de belangen van de aankopende partij en zorgen dat je de juiste prijs betaalt. We kijken onder andere ook naar juridische aspecten en de bouwtechnische staat van de woning’’, aldus Josine, sinds 2022 beëdigd registermakelaar. Sandra ontving van de NVM Noordwest Veluwe het stafje voor 25 jaar NVM-makelaarschap. Alies Bos is al twee keer door Sandra Geerlings geholpen bij de aankoop van haar huis. ,,De eerste keer was in 2013. Het was een opknaphuis, waar je doorheen moest kunnen kijken. Dat was een reden om Sandra in te schakelen. Zij kijkt realistisch wat er gedaan moest worden en kreeg zo geld van de prijs af.” 

In november verhuisden ze van hun hoekwoning naar een 2 onder 1-kap. ,,Daar zijn we bijna een jaar naar op zoek geweest. De tijd was nu heel anders, er was een enorme gekte. Zij was de realist die zorgde dat we niet te ver gingen met overbieden. Dit is ons droomhuis; we verwachten hier lang te blijven wonen.” Ook Rianne en Christiaan van der Knoop hebben twee keer via Sandra een huis gekocht en verschillende taxaties laten doen. ,,We kwamen hier niet vandaan, ik uit Utrecht en mijn man uit Middelburg. We kenden de omgeving niet en de kennis van Sandra was heel waardevol. Zij wist de leuke plekjes om te wonen. Ze liet meerdere huizen zien en dacht goed mee bij financiële zaken. Ze zag dat de vloer niet geïsoleerd was, in de onderhandeling een meevaller.”

In 2019 wilden ze groter wonen op en andere locatie. ,,We wisten wat we wilden, maar vertrouwden op de kennis van Sandra en Josine waar je op moet letten.” 

Lindenlaan 12 3843 BK Harderwijk 0341-429419 www.sandrageerlings.nl

Marco Jansen

Josine Vogelaar en Sandra Geerlings bij de viering van het 20-jarig jubileum.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie