Finalisten Topondernemers 2023 Zeewolde bekendgemaakt door BKZ en VCZ.
Finalisten Topondernemers 2023 Zeewolde bekendgemaakt door BKZ en VCZ. BKZ/VCZ

Finalisten Topondernemers 2023 Zeewolde bekend

Zakelijk

ZEEWOLDE Na bezoek van de jury’s aan de genomineerden Ondernemer van het jaar en Centrumondernemer van het jaar was het de taak van de jury’s om uit deze sterke voorselectie de finalisten te bepalen. Zowel voor de Ondernemer van het jaar als Centrumondernemer van het jaar zijn er drie finalisten naar voren gekomen. 

Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar zijn als finalisten uit de bus gekomen restaurant Fika, NL Pharma Veterinair en GrafiMedics. Voor de Centrumondernemer van het Jaar zijn na grondig juryoverleg en met pittige afwegingen drie finalisten bepaald, te weten Rene Tuinte, Bakkerij de Toren en Sajon.

DIVERSITEIT EN KRACHT Luuk Salomons, voorzitter BKZ vertelt: ,,Ook dit jaar was er weer een gevarieerde lijst aan ondernemers waar je echt heel kritisch gaat kijken naar het onderscheid, wat niet eenvoudig is. Net als elk jaar leer je weer veel van de jurybezoeken en ook de diversiteit en kracht van ondernemers. Toch denken wij als jury dat dit drie sterke finalisten zijn, zonder iets tekort te willen doen aan de andere genomineerden. Maar ja, het is wel onze taak om te kiezen.”

PITTIG Collega-voorzitter Johan Safaric van de VCZ was ook enthousiast, maar vond samen met de andere juryleden het selecteren wel pittig. ,,Elke ondernemer heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en is op eigen wijze betrokken bij Zeewolde en heeft ook wat te bieden voor het centrum en Zeewolde. Dan is het niet altijd even makkelijk om daar ‘slechts’ drie van uit te kiezen.”

Wethouder Hermans nam als enige deel aan beide jury’s. Hij heeft zowel de portefeuille Economische Zaken als het centrum in de portefeuille. Op de ondernemersavond van 17 november worden de finalisten gepresenteerd aan mede-ondernemers. Tegelijkertijd is die avond ook de aftrap van de Dag van de Ondernemer die landelijk op 18 november is.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal bijstandsontvangers daalt ook op Noordwest Veluwe: laagste niveau in negen jaar 2 uur geleden
Afbeelding
Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’ 14 uur geleden
Afbeelding
Herdenking van het overleden kind op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk 15 uur geleden
Afbeelding
Wim en Tina Zwaart verkopen restaurant Ratatouille in Harderwijk: ‘Na 40 jaar is het tijd voor andere dingen’ 16 uur geleden
Afbeelding
Bottermuseum Harderwijk krijgt gratis verf van AkzoNobel: verven van een botter kost zo 4.500 euro 19 uur geleden
Afbeelding
Stadsmuseum Harderwijk wordt derde in strijd om VriendenLoterij Museumprijs 2022 20 uur geleden
Afbeelding
Harderwijkse verenigingen halen samen ruim 45.000 euro op voor Grote Clubactie 20 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie