Marja Stienstra is een kattenkenner en komt aan huis voor verzorging van katten in Ermelo, Harderwijk en Putten.
Marja Stienstra is een kattenkenner en komt aan huis voor verzorging van katten in Ermelo, Harderwijk en Putten. Eigen beeld

Catsitter biedt professionele kattenoppas aan huis in Harderwijk

Zakelijk

ERMELO Marja Stienstra is haar leven lang al dol op dieren. Met name katten fascineren en inspireren haar in hoge mate. Onlangs besloot ze om van haar grootste passie haar werk te maken. Ze richtte Catsitter op: een professionele kattenoppasservice. 

Marja komt bij mensen aan huis die op vakantie of een weekendje weg gaan en een goede, betrouwbare oppas voor hun geliefde kat(ten) zoeken. Haar werkgebied is de regio Ermelo, Harderwijk en Putten.

HONKVAST ,,Katten houden niet van verandering en zijn nogal stressgevoelig”, vertelt Marja. ,,Bovendien zijn ze erg honkvast. Een verblijf in een dierenpension kan erg stressvol voor ze zijn. Ineens zit de kat in een andere omgeving, met vreemde geuren, geluiden en dieren. Ik kies er dan ook bewust voor om katten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen: thuis. Ik kom langs om de kat te verzorgen, maar ook om aandacht te geven. Dat vind ik minstens zo belangrijk. De ene kat wil graag knuffelen, de andere vindt spelen leuker. Iedere kat heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing!”

KATTENGEDRAG Omdat ze graag meer wilde weten over het gedrag van haar eigen kat, is Marja momenteel in de leer tot kattengedragstherapeut. Ze kan dus met recht een kattenkenner genoemd worden. ,,Door mijn kennis over katten weet ik wat hun natuurlijke behoeftes zijn en kan ik afwijkend gedrag sneller signaleren.”

HET BESTE Zelf laat Marja haar kater Beesie ook het liefst in zijn eigen omgeving als ze met vakantie gaat. ,,Je houdt van je kat en wilt toch het beste voor hem of haar. Iedereen kan een bakje eten neerzetten, maar je wilt toch ook dat je kat liefde en aandacht krijgt? Dat is mijn meerwaarde als professionele kattenoppas en dat doe ik met veel plezier!”

Kijk voor meer informatie op www.catsitter.nl of bel 06-21580831.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal bijstandsontvangers daalt ook op Noordwest Veluwe: laagste niveau in negen jaar 2 uur geleden
Afbeelding
Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’ 14 uur geleden
Afbeelding
Herdenking van het overleden kind op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk 15 uur geleden
Afbeelding
Wim en Tina Zwaart verkopen restaurant Ratatouille in Harderwijk: ‘Na 40 jaar is het tijd voor andere dingen’ 16 uur geleden
Afbeelding
Bottermuseum Harderwijk krijgt gratis verf van AkzoNobel: verven van een botter kost zo 4.500 euro 19 uur geleden
Afbeelding
Stadsmuseum Harderwijk wordt derde in strijd om VriendenLoterij Museumprijs 2022 20 uur geleden
Afbeelding
Harderwijkse verenigingen halen samen ruim 45.000 euro op voor Grote Clubactie 21 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie