Jacco Hamstra in de showroom van Badkamerwarenhuis.
Jacco Hamstra in de showroom van Badkamerwarenhuis. Rinus van Denderen

Badkamerwarenhuis in Harderwijk: ‘Iedere badkamer is maatwerk’

15 maart 2023 om 15:30 Wonen

HARDERWIJK Badkamerwarenhuis, de naam zegt het al, is specialist in badkamers en heeft een ruime sortering op dat gebied. In de showroom in Harderwijk kun je alle nieuwe badkamertrends bekijken, maar in feite is iedere badkamer maatwerk. Badkamerwarenhuis verzorgt zowel compleet nieuwe badkamers, als renovaties van bestaande badkamers. 

EIGEN MONTEURS Ook voor losse badkameronderdelen ben je hier aan het juiste adres, geeft eigenaar Jacco Hamstra aan.  ,,Momenteel is er veel vraag naar (deel)renovaties van badkamers, omdat budget tegenwoordig een belangrijke afweging is voor mensen. Hierbij wordt een bestaande badkamer opgeknapt of we vervangen alleen bepaalde onderdelen van de badkamer, zoals de vloer, het sanitair of het meubel. Dan oogt je badkamer vaak toch ineens al heel anders. Veel ouderen laten hun bad tegenwoordig vervangen door een inloopdouche, dat kunnen wij ook realiseren.”

Wij kunnen betaalbare badkamers realiseren voor elk budget

Bij Badkamerwarenhuis vinden ze het belangrijk om hun klanten van begin tot eind te ontzorgen. Jacco: ,,We gaan altijd eerst met klanten in gesprek over hun eisen en wensen met betrekking tot een badkamer. Hierna tekenen we de badkamer uit in ons 3D-ontwerpprogramma. Is de klant tevreden, dan regelen wij de rest. Van slopen, puinafvoer en het leidingwerk, tot aan de oplevering en alles wat daartussen zit. We demonteren de oude badkamer en plaatsen de nieuwe. We hebben hiervoor eigen monteurs in dienst en dat is in deze regio best bijzonder kan ik je vertellen.”

VOOR IEDEREEN Badkamerwarenhuis is er voor iedereen. Van jonge mensen die hun eerste woning kopen tot ouderen die hun badkamer willen aanpassen om zo nog langer van hun huis te kunnen genieten. Jacco: ,,Wij snappen dat het aankopen van een nieuwe badkamer niet iets is wat je zomaar doet. De ervaring heeft ons echter geleerd dat wij betaalbare badkamers kunnen realiseren voor elk budget. In onze showroom kunnen onze adviseurs je hierover alles vertellen. Zij hebben de benodigde kennis in huis en begeleiden klanten stap voor stap naar hun droombadkamer. Want uiteindelijk is iedere badkamer maatwerk.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Badkamerwarenhuis

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie