Harderwijks Mannenkoor.
Harderwijks Mannenkoor. Archief Harderwijks Mannenkoor

Harderwijks Mannenkoor geeft sfeervol kerstconcert met gastoptreden van dameskwartet Stop Talking

3 december 2022 om 18:00 Muziek

HARDERWIJK Het Harderwijks Mannenkoor (HMK) houdt op vrijdag 16 december een sfeervol kerstconcert in de Grote Kerk van Harderwijk. Het dameskwartet ‘Stop Talking’ uit Harderwijk verzorgt het gastoptreden. Medewerking komt van organist Bert Elbertsen en trompettist Gerald van Dijk. 

De kerk aan het Kerkplein is open vanaf 19.30 uur; het concert begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost 10 euro. Donateurs betalen 7,50 euro.

Zowel het mannenkoor als het dameskwartet zingen hun eigen kerstrepertoire. Er is ook een samenzang met het publiek. Optredens van organist met trompettist ontbreken niet. Dirigent/pianist Jimco Zijlstra stuurt het HMK aan. In ‘Cantique de Noël’ is koorsolist Theo Gerrits te beluisteren. ‘Stop Talking’ zingt a capella (zonder begeleiding) en is van oorsprong een barbershop kwartet met steeds meer harmony-nummers. Traditiegetrouw sluit het concert zeer passend af met de samenzang ‘Ere Zij God’.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Primera, Luttekepoortstraat 8, Harderwijk; Primera Drielanden, Triasplein 80, Harderwijk; ReadShop Stadsdennen, P.C. Hooftplein 12, Harderwijk alsmede bij de koorleden en voor aanvang in de Grote Kerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie