Anneleen Links en Rick Bultman.
Anneleen Links en Rick Bultman. KV Wolderwijd

Het regioteam korfbal neemt het op tegen de wereldkampioenen

12 april 2024 om 12:18 Korfbal

ZEEWOLDE/REGIO Met trots kondigt Korfbalvereniging Wolderwijd/DYZLE aan dat twee van hun spelers Anneleen Links en Rick Bultman geselecteerd zijn om deel uit te maken van een regioteam dat het opneemt tegen het Nederlands Korfbalteam, de huidige wereldkampioen. Deze unieke wedstrijd vindt plaats op woensdag 8 mei in Het Baken te Zeewolde.

Het regioteam bestaat naast Anneleen en Rick uit topspelers van de korfbalverenigingen Unitas/Perspectief uit Harderwijk, Dindoa van Ermelo en De Meeuwen van Putten. Door de krachten te bundelen, hoopt het regioteam een geduchte tegenstander te zijn voor de wereldkampioenen. Voor Anneleen en Rick is het een droom die uitkomt. “Het is een ongelooflijke eer om tegen de beste korfballers ter wereld te mogen spelen,” aldus Anneleen. “We gaan alles geven en hopen op een mooie wedstrijd.” Rick voegt toe: “Dit is een once-in-a-lifetime ervaring. We zijn dankbaar voor deze kans en zullen ons uiterste best doen om Zeewolde trots te maken.”

Kaartjes

De wedstrijd maakt deel uit van de Fan-Dag van Team NL. Kaartjes voor deze bijzondere gebeurtenis zijn gratis te bestellen via de website van KV Wolderwijd/DYZLE. Mis deze kans niet om getuige te zijn van topsport in je eigen regio! Voor meer informatie over de Fan-Dag van Team NL en het bestellen van kaartjes, bezoek je de website van KV Wolderwijd/DYZLE: www.kvwolderwijd.nl.

Korfbalclinic

Naast de wedstrijd verzorgt Team NL in de middag een korfbalclinic voor kinderen van zes tot twaalf jaar op de velden van KV Wolderwijd/DYZLE. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via de website. De jeugd van Unitas/Perspectief kan zich aanmelden via de het aanmeldformulier op de website van Wolderwijd: https://kvwolderwijd.nl/nieuws/team-nl-korfbal-clinic-aanmelden-kan-vanaf-nu/. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie