Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op dinsdag 31 januari te gast bij Tapasbar Fuego in Harderwijk.
Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op dinsdag 31 januari te gast bij Tapasbar Fuego in Harderwijk. Tapasbar Fuego

Netwerkdiner Bites & Business Veluwse Vallei bij Tapasbar Fuego in Harderwijk

Zakelijk

HARDERWIJK Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op dinsdag 31 januari te gast bij Tapasbar Fuego in Harderwijk. De opzet is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’.

KLEINSCHALIGE NETWERKDINERS

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners (maximaal 15 vrouwen), waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werkgerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Ontvangst om 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.

BITES & BUSINESS VELUWSE VALLEI

Wie wil kennismaken met het netwerk Bites & Business Veluwse Vallei hoeft niet meteen lid te worden. Coördinatoren Myra Steens en Frances de Ligt vertellen: ,,Kom een keer als gast mee eten en ervaar of dit netwerk iets voor jou kan betekenen. We ontmoeten je graag!”

Opgeven via de website bitesenbusiness.nl/events, scroll naar het diner op 31 januari in Harderwijk. Voor meer informatie, mail naar veluwsevallei@bitesenbusiness.nl of kijk op de website www.bitesenbusiness.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
GroenLinks en de PvdA kijken tevreden terug op avond over energietransitie in De Roef in Harderwijk 59 minuten geleden
Afbeelding
Huisschilder Jeroen van Garderen uit Harderwijk razend populair op Instagram en TikTok: 'Eerlijke en praktische tips delen' 1 uur geleden
Afbeelding
Boa's van gemeente Harderwijk mogen proces-verbaal opmaken bij nieuwe proef 1 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Harderwijk betreurt het stoppen van Veluwe Duurzaam 4 uur geleden
Afbeelding
Dwangsom van 10.000 voor werkzaamheden zonder vergunning in Harderwijk was terecht 4 uur geleden
Afbeelding
Vervullen vacatures nog lastiger, werkgevers zoeken oplossingen 7 uur geleden
Afbeelding
Lifeline jongerendienst in de Regenboog in Harderwijk: leeftijdgenoten een onvergetelijke avond bezorgen 19 uur geleden