Karins uitvaartbedrijf in Harderwijk heeft het keurmerk 'Eerlijke Uitvaarten'.
Karins uitvaartbedrijf in Harderwijk heeft het keurmerk 'Eerlijke Uitvaarten'. Marja Stienstra

Karin is zelfstandig uitvaartverzorgster: ‘Ik draag zorg voor een passend afscheid’

Zakelijk

HARDERWIJK Eerlijk, persoonlijk en met aandacht. Dat zijn voor Karin Vette de belangrijkste begrippen in haar werk als zelfstandig uitvaartverzorgster. ,,Niemand denkt graag na over de dood, maar het hoort wel bij het leven. Ik help bij het regelen van een passende, persoonlijke uitvaart naar wens van de overledene en zijn/haar nabestaanden. Hierbij vind ik het erg belangrijk dat de overledene te herkennen is in de uitvaart.”

,,Ik snap dat het een grote stap is om contact op te nemen met een uitvaartverzorgster. Maar toch is het belangrijk om nu alvast na te denken over je uitvaart. Dit kan bijvoorbeeld via een wensenboekje, waarin je al je voorkeuren met betrekking tot je uitvaart aangeeft. Hierdoor bespaar je je nabestaanden een hoop kostbare tijd. Ik help indien gewenst met het invullen van het boekje.”

TRANSPARANT Karins uitvaartbedrijf heeft het keurmerk ‘Eerlijke Uitvaarten’. Dit houdt in dat zij volledig transparant werkt. ,,Bij mij krijgen mensen inzicht in de totale kosten van een uitvaart, maar ook in de afzonderlijke onderdelen. Maar het belangrijkste is dat ik als uitvaartverzorgster geen winst maak op de losse onderdelen.” 

INLEVINGSVERMOGEN Van klanten krijgt Karin terug dat ze het fijn vinden dat ze zo goed meedenkt. Ze wordt ervaren als een betrokken uitvaartverzorgster met een groot inlevingsvermogen. Ze benadert mensen op een respectvolle manier. Ook de openheid in kosten wordt gewaardeerd. ,,Ik vind het fijn om te zorgen voor een passend afscheid en om mensen bij elkaar te brengen in een verdrietige periode. Vaak komen er veel herinneringen naar boven tijdens de voorbereidingen op een uitvaart en ontstaat er een mooie energie, daar doe ik het voor!”

Meer informatie op www.uitvaartzorgkarin.nl of bel 06-18763018.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal bijstandsontvangers daalt ook op Noordwest Veluwe: laagste niveau in negen jaar 2 uur geleden
Afbeelding
Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’ 14 uur geleden
Afbeelding
Herdenking van het overleden kind op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk 15 uur geleden
Afbeelding
Wim en Tina Zwaart verkopen restaurant Ratatouille in Harderwijk: ‘Na 40 jaar is het tijd voor andere dingen’ 16 uur geleden
Afbeelding
Bottermuseum Harderwijk krijgt gratis verf van AkzoNobel: verven van een botter kost zo 4.500 euro 19 uur geleden
Afbeelding
Stadsmuseum Harderwijk wordt derde in strijd om VriendenLoterij Museumprijs 2022 20 uur geleden
Afbeelding
Harderwijkse verenigingen halen samen ruim 45.000 euro op voor Grote Clubactie 20 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie