Yvonne Dokter runt MultiVlaai Harderwijk met veel plezier.
Yvonne Dokter runt MultiVlaai Harderwijk met veel plezier. Marja Stienstra

Bij MultiVlaai Harderwijk heeft de klant keuze uit zo’n 40 vlaaien

Zakelijk

HARDERWIJK MultiVlaai Harderwijk wordt sinds november vorig jaar gerund door Yvonne Dokter. Harderwijk trok haar altijd al en in deze stad wilde ze dan ook graag haar tweede MultiVlaai-vestiging hebben. Haar andere vestiging zit in Lelystad. ,,Het concept van MultiVlaai spreekt me erg aan. Alle vlaaien worden met de hand gemaakt in een enorme bakkerij in Limburg, dat is prachtig om te zien!”

Dagelijks hebben mensen de keuze uit zo’n 40 vlaaien bij Yvonne. Hardlopers zijn toch wel de luxe rijst, Zwitserse room en appel-kruimel vlaai. Momenteel zijn er ook seizoensvlaaien als winterkoninkjes en aardbeienkwark vlaai. Yvonnne levert zowel aan bedrijven als particulieren. Ook kunnen mensen in haar winkel terecht voor een kopje koffie of thee met een lekkere vlaaipunt. Naast de vlaaien heeft zij zelf nog bonbons aan het assortiment toegevoegd en ijs staat op de planning. 

EEN PRAATJE MAKEN ,,Ik ben van oorsprong een Amsterdammer en merkte wel dat de mensen hier aan mij moesten wennen”, vertelt Yvonnne lachend. ,,Maar ik blijf gewoon altijd mezelf. Ik krijg veel vaste klanten, de meeste ken ik ook. Ik maak altijd tijd voor een praatje, dat vind ik belangrijk. In mijn service ga ik ook heel ver. Als het moet bezorg ik na sluitingstijd nog een vlaai. Wat ik overhoud gaat naar Too Good To Go, ik doe graag iets voor mijn medemens.”

FAMILIE De meeste dagen staat Yvonne alleen in de winkel, maar op woensdag en zaterdag heeft zij hulp. Verder heeft zij een aantal bezorgers in dienst, want de laatste jaren is het aantal bezorgingen flink gestegen. ,,In totaal zijn we met 6 man en het voelt echt als een familie voor mij. Ja, ik heb mijn draai zeker gevonden hier in Harderwijk!”


Kijk voor meer informatie op www.multivlaai.nl of bel. 0341-410074

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal bijstandsontvangers daalt ook op Noordwest Veluwe: laagste niveau in negen jaar 1 uur geleden
Afbeelding
Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’ 13 uur geleden
Afbeelding
Herdenking van het overleden kind op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk 14 uur geleden
Afbeelding
Wim en Tina Zwaart verkopen restaurant Ratatouille in Harderwijk: ‘Na 40 jaar is het tijd voor andere dingen’ 15 uur geleden
Afbeelding
Bottermuseum Harderwijk krijgt gratis verf van AkzoNobel: verven van een botter kost zo 4.500 euro 18 uur geleden
Afbeelding
Stadsmuseum Harderwijk wordt derde in strijd om VriendenLoterij Museumprijs 2022 19 uur geleden
Afbeelding
Harderwijkse verenigingen halen samen ruim 45.000 euro op voor Grote Clubactie 20 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie