Vloerenwarenhuis heeft een breed assortiment aan kwaliteitsvloeren.
Vloerenwarenhuis heeft een breed assortiment aan kwaliteitsvloeren. Rinus van Denderen

Vloerenwarenhuis in Harderwijk: vloerexperts die meedenken

17 maart 2023 om 15:30 Wonen

HARDERWIJK In de mooie showroom van 1200 m2 van Vloerenwarenhuis vind je een breed assortiment aan kwaliteitsvloeren; van vinyl en laminaat tot tegels en PVC. 

,,De afgelopen jaren is er veel vraag ontstaan naar PVC-vloeren”, vertelt verkoper Lars Canrinus. ,,Een PVC-vloer is makkelijk in onderhoud en zeer goed te combineren met vloerverwarming: PVC is namelijk een goede geleider van warmte. Bovendien hebben PVC-vloeren een lange levensduur en zijn ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar wel een stuk goedkoper dan een houten vloer.”

VOOR IEDER WAT WILS ,,PVC-vloeren staan er ook om bekend dat ze zeer geluiddempend zijn. Handig voor mensen die in een flat of tussenwoning wonen. De PVC-vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in ruim 200 verschillende kleuren. Ook zijn er veel patronen en motieven mogelijk. Denk hierbij aan de houtlook, betonlook en tegellook, maar ook aan visgraat of de Hongaarse punt. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of we kunnen het leggen. Letterlijk voor ieder wat wils dus.”

PVC-vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in ruim 200 verschillende kleuren

Ook op het gebied van vloeren wil Vloerenwarenhuis klanten van A tot Z ontzorgen. In de showroom zie je al snel door de bomen het bos niet meer door de ruime keuzemogelijkheden. ,,Het is belangrijk om eerst te bepalen welk materiaal het beste bij je  past”, zegt Lars Canrinus. ,,Iedere vloersoort heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. Onze vloerspecialisten helpen je hier graag bij. Heb je eenmaal een keus gemaakt, dan regelen wij de rest. We komen de oude vloer verwijderen en de nieuwe vloer leggen. Dit gebeurt door onze eigen vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het leggen van vloeren. Indien een klant dat wenst kunnen we ook het egaliseren verzorgen en vloerverwarming aanbrengen.” 

ZELF LEGGEN Ook het onderhoud van de vloer kan Vloerenwarenhuis verzorgen, geeft Canrinus aan. ,,En wil je de vloer liever zelf leggen? Dat kan natuurlijk ook, dan leveren wij alleen de vloer. Dat kan allemaal besproken worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze vloerexperts denken graag met je mee en helpen klanten om de juiste keuze te maken. Met ons complete aanbod in vloeren zit je droomvloer er altijd tussen.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Vloerenwarenhuis

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie