Kerkproeverij en Burendag bij christelijke gereformeerde kerk De Zaaier in Harderwijk

15 september 2023 om 09:30 Religie

HARDERWIJK De christelijke gereformeerde kerk De Zaaier in Harderwijk houdt op zondag 24 september een kerkproeverij. Iedereen is welkom om deze laagdrempelige kerkdienst om 9.30 uur mee te maken.

Voor de kerkproeverij nodigt De Zaaier onder andere mensen uit voor wie het lang geleden is dat ze in de kerk kwamen, maar ook mensen die er nog nooit zijn geweest of gewoon nieuwsgierig zijn. Alle onderdelen van de kerkdienst worden op een eenvoudige manier uitgelegd.

Na afloop van de dienst in het kerkgebouw aan de E. den Herderstraat 22 is iedereen welkom om koffie, thee of limonade te drinken met iets lekkers erbij. Ook zijn de voorganger, dominee Middelkoop, en gemeenteleden beschikbaar om vragen over de dienst te beantwoorden.

Een dag eerder, op zaterdag 23 september, staan de deuren van de kerk ook open. De Zaaier maakt dan onderdeel uit van de Rommelroute die het Wijkplatform Zeebuurt heeft georganiseerd. Er staan enkele kraampjes voor de koepelzaal van de kerk en er wordt gratis koffie en thee geschonken. Iedereen is welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie