!
Jacqueline, de 50 meter lange salonboot van Veluwemeer Cruises.
Jacqueline, de 50 meter lange salonboot van Veluwemeer Cruises.

Genieten op het Veluwemeer bij Harderwijk kan met Jacqueline, de 50 meter lange salonboot van Veluwemeer Cruises

12 april 2023 om 17:00 Recreatie

HARDERWIJK Wat is er fijner dan lekker op het water te zijn bij mooi weer? Met Jacqueline, de 50 meter lange salonboot van Veluwemeer Cruises, kun je in de zomermaanden mee het Veluweweer en Wolderwijd op. En Harderwijk eens van een andere kant zien! Je leert hierbij ook nog eens veel over de geschiedenis van deze mooie Hanzestad. De vaste ligplaats van Jacqueline is aan de Zuiderzeeboulevard in Harderwijk, tegenover het Dolfinarium.

Het vaarseizoen is weer begonnen en de familie Dokter is er klaar voor. Albert en Caroline runnen Veluwemeer Cruises samen met hun dochter Joyce. Albert is de kapitein van het schip en Caroline en Joyce verzorgen de catering aan boord. En op dat gebied is er van alles mogelijk; van buffet en bierarrangement tot high tea’s en themadiners. 

In juli en augustus varen we zes dagen per week uit en doen we twee rondvaarten per dag

ROLSTOELGEBRUIKERS

Joyce: ,,In de zomermaanden juli en augustus varen we zes dagen per week uit en doen we twee rondvaarten per dag. We gaan het Wolderwijd op en laten zien hoe Harderwijk veranderd is. Je leert meer over de stad en de vernieuwde industriehaven. Iedereen mag mee aan boord, goed om te weten is dat onze boot ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Op een aantal woensdagen in de zomermaanden verzorgen we tevens dagtochten naar Spakenburg, waar mensen kunnen genieten van de ouderwetse braderie  tijdens de Spakenburgse Dagen.”

OFFICIËLE TROUWLOCATIE

Buiten de zomermaanden is Jacqueline af te huren voor feesten, bedrijfsuitjes, recepties en andere evenementen. Met twee royale zalen en een zonnedek biedt de boot plek aan maar liefst 300 man. Zowel de boven- als benedenzaal beschikken over een eigen bar. Maar ook kleinere groepen zijn welkom, want een zaal kan afgesloten worden waardoor deze geschikt wordt voor bescheidener gelegenheden. Leuk detail: Jacqueline is een officiële trouwlocatie! Uiteraard kunnen het diner en aansluitende feest ook al varende gevierd worden.

Meevaren? Op www.veluwemeercruises.nl staat een overzicht van alle rondvaarten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie