!
De nieuwe productie van Beyond Words Productions is te zien op 15 en 16 maart in het Huis van Ermelo.
De nieuwe productie van Beyond Words Productions is te zien op 15 en 16 maart in het Huis van Ermelo. Ronald van Dam

Voorstelling ‘Dansen in het donker’ over gevoelens van onzekerheid, schaamte en rol van social media in Huis van Ermelo

27 februari 2024 om 10:00 Podiumkunsten

ERMELO De nieuwe productie van Beyond Words Productions is te zien op 15 en 16 maart in het Huis van Ermelo. Een complete theatervoorstelling waarbij de cast bestaat uit meerdere generaties van dansers en acteurs. Samen bieden zij een kijkje in de wereld van de gedachten en gevoelens.

Elke fase in je leven kent gevoelens van onzekerheid, schaamte, piekeren en negatieve gedachten. Hoe we in onze huidige maatschappij daarmee om gaan, en welke rol sociale media hierin speelt, is onderzocht door theatermaker en choreografe Annemieke Bais.

HELENDE EN COACHENDE IMPACT

Dansen in het donker is een voorstelling voor het hele gezin. Bais: ,,Op een creatieve manier worden de onderwerpen aangeraakt die soms lastig te bespreken zijn. Deze voorstelling is daarmee een goede opstap om juist die onderwerpen wel te kunnen bespreken met bijvoorbeeld je kinderen. Of om jongeren het gesprek onderling te laten aangaan. Dit maakt de voorstelling niet alleen interessant voor gezinnen, maar zeker ook voor mensen die werken in het onderwijs, de zorg of in de welzijnssector. De onderwerpen die besproken worden zullen nog lang bijblijven en bieden een helpende, helende en coachende impact.”

MAATSCHAPPELIJKE THEMA’S

Het doel van Beyond Words Productions is het visueel en bespreekbaar maken van persoonlijke en maatschappelijke thema’s, vaak voor en door jongeren, waarbinnen een podium wordt gegeven aan jong talent. Voorstellingen die al zijn voorgegaan gingen over onderwerpen als burn-out, kanker, eenzaamheid en kindermishandeling. 

Dansen in het donker is een eenmalige voorstelling en alleen op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart te zien. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar op huisvanermelo.nl. Meer info op beyondwordsproductions.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie