Afbeelding

Harderwijker schrijver Arie de Ruiter signeert psychologische roman

12 april 2024 om 08:19 Overig

HARDERWIJK Op zaterdag 20 april signeert de Harderwijker schrijver Arie de Ruiter zijn laatstverschenen roman bij Boekhandel BoekLief, Hondegatstraat 7, Harderwijk. De titel is ‘Bloeddruppels als tranen’ en vertelt het verhaal van een veelbelovende jongeman, die met schizofrenie wordt geconfronteerd waardoor zijn toekomstbeeld helemaal in de war gebracht wordt.

‘Ik heb in mijn leven veel mensen met een psychiatrische aandoening ontmoet. Het is een ziekte die met veel vooroordelen en onbekendheid te maken heeft. Dat heeft me ertoe aangezet om hierover een roman te schrijven, waarmee ik een bijdrage wil leveren aan het uit de taboe-sfeer halen van dit onderwerp.

Mensen die met psychoses te maken krijgen, maken vaak een enorme lijdensweg mee. Daarnaast is het indrukwekkend hoe hard zij eraan werken om met hun aandoening om te gaan. Daar mag best eens aandacht aan besteed worden,’ aldus de schrijver.

Met enkele kleinere werken is dit inmiddels het elfde boek, dat Arie de Ruiter op zijn naam heeft staan. Om de roman betaalbaar te houden, heeft hij besloten om dit boek – met uitzondering van Boekhandel Boeklief – niet via de boekhandels aan te bieden. Daardoor heeft hij de prijs op € 17,95 kunnen houden. Het boek is ook te bestellen via website www.boekarie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie