Afbeelding
Nicole Post

Filmavond georganiseerd door Ladies’ Circle N.W. Veluwe groot succes

24 maart 2023 om 13:06 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 23 maart jl. vond de jaarlijkse Ladies filmavond in de Catharinakapel plaats, georganiseerd door Ladies’ Circle Noordwest Veluwe. De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar het Parkinson Café. 

 Alle filmkaartjes waren verkocht en ruim 90 vrouwen waren aanwezig om te genieten van de film ‘Rose’ en van de gezellige avond met een leuk aanbod van stands met o.a. sieraden, interieurspullen en heerlijke wijnen. Na de afloop van de film vond de loterij plaats waar vele ladies met mooie gesponsorde cadeaus van ondernemers uit de regio naar huis gingen. 

De opbrengst van de filmavond gaat dit jaar naar het Parkinson Café. Het Café is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, maar ook voor hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. In een ontspannen sfeer kunnen bezoekers kennis opdoen, ervaringen uitwisselen, tips ontvangen/geven en is er tijd voor gezelligheid. Men treft elkaar op een vrijblijvende basis en in een ontspannen sfeer.

Ladies’ Circle N.W. Veluwe is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen. Dat doen zij door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten.  Elk jaar wordt naast het landelijke doel, een nieuw regionaal doel gekozen. Dit jaar ondersteunt de Ladies’ Circle het Parkinson Café, zodat zij mooie evenementen voor hun bezoekers kunnen organiseren. 

Over de opbrengst zullen de Ladies binnenkort communiceren, maar zij kunnen al wel verklappen dat een bedrag van ruim 2000 euro is ingezameld. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie