Veiligheidsmiddag voor ondernemers Ermelo, Harderwijk, Putten over cybercriminaliteit en ondermijning bij Bouw & Infrapark Harderwijk.
Veiligheidsmiddag voor ondernemers Ermelo, Harderwijk, Putten over cybercriminaliteit en ondermijning bij Bouw & Infrapark Harderwijk. Bedrijvenkring Harderwijk

Veiligheidsmiddag cybercriminaliteit en ondermijning voor ondernemers Ermelo, Harderwijk en Putten bij Bouw & Infrapark

4 juni 2023 om 10:00 Activiteiten

ERMELO/HARDERWIJK De gemeente Ermelo organiseert in samenwerking met de gemeenten Harderwijk en Putten, de Bedrijvenkring Harderwijk en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland op 8 juni een veiligheidsmiddag. 

Deelnemers worden meegenomen in de wereld van cybercriminaliteit en ondermijning. Er zijn 4 verschillende workshops: een praktijkverhaal van een ondernemer over de duistere kant van internet, cybercriminaliteit (’Eerst checken, dan klikken’), ondermijning (’Schimmige praktijken in huurpanden’) en een presentatie van de Academie van Ambulancezorg ‘Denken en handelen’.

Deze inspirerende middag vindt plaats in het Experium van de Academie voor Ambulancezorg op het Bouw & Infrapark te Harderwijk. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje rond de foodtruck (bij mooi weer buiten). 

Digitaal aanmelden voor deze veiligheidsmiddag op de site van PVO Oost-Nederland: pvo-oostnederland.nl/agenda/veiligheidsmiddag-ermelo-harderwijk-putten/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie