!
De organisatie biedt ook de mogelijkheid om een kaars met de naam van het kind dat zo gemist wordt voor die avond te bestellen.
De organisatie biedt ook de mogelijkheid om een kaars met de naam van het kind dat zo gemist wordt voor die avond te bestellen. Eigen foto

Herdenking van het overleden kind op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk

1 december 2022 om 19:00 Activiteiten

HARDERWIJK Na de coronaperiode is het gelukkig weer mogelijk; zondagavond 11 december  wordt in Harderwijk Wereldlichtjesdag georganiseerd op Begraafplaats Elzenhof, Walstein 99-101. Aanvang 18.45 uur, zaal open om 18.30 uur.

Jaarlijks worden wereldwijd met het aansteken van kaarsen op de tweede zondag van december alle kinderen herdacht, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. 

 Om 19.00 uur worden de kaarsjes aangestoken, als teken van verbondenheid en om een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. Ook noemen de organisatie de namen van de kinderen die worden herdacht. Met muziek, troostende woorden en gedichten wordt deze bijeenkomst verder omlijst. En natuurlijk wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied “Precious Child” ten gehore gebracht.

 De bijeenkomst duur ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten.

 Om goed voorbereid te zijn, vindt de organisatie het prettig als mensen zich opgeven. Dit kan per mail naar wereldlichtjesdagharderwijk@gmail.com

,,We bieden je dan ook de mogelijkheid om een kaars met de naam van het kind dat zo gemist wordt voor die avond te bestellen. Dit is kosteloos. Mocht je toch een bijdrage willen leveren, dan kan dat op de avond zelf.’’

Meer info via Facebook Wereldlichtjesdag Harderwijk of kijk op wereldlichtjesdag.nl

De organisatie is in handen van Bianca de Vries, Marjolein & Hendri Reezigt, Niels van der Beek en Kitty de Keijzer van Puur Professionele Uitvaartzorg. Muzikale omlijsting door de groep Embrace.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie