Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Twee Harderwijkers aangehouden bij café aan de Vijhestraat wegens verdenking van handel in verdovende middelen

16 april 2023 om 10:24 Misdaad

HARDERWIJK Een ondersteuningsgroep van de politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een inval gedaan bij een café in de Vijhestraat in Harderwijk. Hierbij zijn drie personen gearresteerd en afgevoerd. 

De actie rond 01.00 uur bij café Het Kantoor was door het OG-team goed voorbereid en verliep zonder gevaar voor voorbijgangers. De inval door mannen met bivakmutsen is te zien op beelden van iemand die aan de overzijde van het bewuste pand zat en via Social Media verspreid zijn. 

Politiewoordvoerder Simen Klok meldt: ‘We hebben dit gedaan vanwege de verdenking van handel in verdovende middelen. Er zijn twee mannen aangehouden (35 en 46 jaar uit Harderwijk). Een 33-jarige jarige man bedreigde één van de agenten en is daarom ook aangehouden.’

De kroeg is vervolgens door de gemeente Harderwijk gesloten en verzegeld. Niemand mag het pand meer betreden. Dit staat op een papier dat op de deur van het café is geplakt. De sluiting is voor onbepaalde tijd.

Op dit moment zitten alle verdachten nog vast. De politie heeft hun bevindingen aan de gemeente gerapporteerd. Op dit moment kunnen ze geen verdere details geven over dat wat ze aangetroffen hebben.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie