!
uitreiking bij VVOG Harderwijk
uitreiking bij VVOG Harderwijk WVZ Fotografie

€5000 voor VVOG Harderwijk

28 maart 2024 om 16:19 Voetbal

Rabobank steunt duurzame groei VVOG Harderwijk

HARDERWIJK Corien van der Meulen en Ben Jansen van de Businessclub van VVOG namen afgelopen week een cheque in ontvangst van €5000,00.  Arthur Woensdregt, directeur van Rabobank Randmeren overhandigde de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage als onderdeel van een extra eenmalige investering van Rabobank in de regio Randmeren, vanwege het 125-jarig bestaan van Rabobank. Hiermee wordt de duurzame groei van de club verder ondersteund en de maatschappelijke impact vergroot.

VVOG Harderwijk, een sportclub met een sterke ambitie op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, verwelkomde de gulle schenking te midden van een bruisende menigte jonge sportliefhebbers op hun sportpark. De club, die nog steeds groeit in ledenaantallen, staat voor de uitdaging om deze groei op een duurzame manier te faciliteren en haar maatschappelijke impact te vergroten.

De cheque van Rabobank Randmeren komt op het juiste moment voor VVOG, aangezien de club zich bezint op de toenemende groei en de impact die dat heeft op de toekomstplannen van de vereniging. De financiële steun van Rabobank Randmeren zal worden ingezet om projecten te ondersteunen die niet alleen de sportieve ambities van VVOG bevorderen, maar ook haar rol als maatschappelijk betrokken instelling duurzaam te versterken.

Arthur Woensdregt, directeur van Rabobank Randmeren, benadrukte het belang van lokale verenigingen zoals VVOG Harderwijk en de rol die zij spelen in het versterken van gemeenschappen: “Als Rabobank Randmeren zijn we verheugd om VVOG te ondersteunen in hun streven naar duurzame groei en het vergroten van hun maatschappelijke impact. Lokale sportclubs zijn essentieel voor het welzijn van onze gemeenschap en we zijn er trots op om VVOG te helpen  bij het realiseren van haar duurzame initiatieven.”

Corien van der Meulen, voorzitter van de sponsorcommissie van VVOG, sprak haar dankbaarheid uit voor de gulle donatie: “Namens VVOG wil ik Rabobank Randmeren hartelijk bedanken voor hun steun. Deze cheque stelt ons in staat om onze ambities waar te maken en onze club te blijven ontwikkelen op een manier die niet alleen onze leden ten goede komt, maar ook de bredere gemeenschap.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie