Jonathan Porteous met zilveren plak.
Jonathan Porteous met zilveren plak. Eigen foto

Zilver voor turner Jonathan Porteous van GV Olympia Harderwijk ondank twee keer een val

20 november 2023 om 11:30 Turnen

HARDERWIJK Dit weekend vond de eerste nationale plaatsingswedstrijden teams turnen heren plaats in Waalwijk. Jonathan Porteous van GV Olympia Harderwijk liet hier zijn beste oefeningen zien. 

Hij turnde voor zijn team spectaculaire oefeningen met een hoge D Score. Zo turnde hij op rek reuzenzwaaien en dubbel salto’s, maar ook op vloer. De dubbel salto’s en schroeven werden beloond. Jonathan nam veel risico en hierdoor maakte hij twee keer een val, maar desondanks werden zijn oefeningen goed beloond. Omdat de oefeningen van Jonathan allemaal met een hoge score werden beloond werden deze allemaal voor de teambeoordeling mee gerekend. Hierdoor werd zijn team tweede. 

Jonathan komt 9 december weer in actie met zijn team, maar is ook al druk bezig voor zijn individuele meerkamp wedstrijden waar hij nog spectaculairdere oefeningen wil laten zien. 

GV Oympia heeft weer ruimte voor nieuwe turners. Wil.je de transport eens uitproberen zijn jongens welkom op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur in zaal 2 van gymzaal Biezeplein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie