!
Noor Wijnberg uit Harderwijk.
Noor Wijnberg uit Harderwijk. Eigen foto

Sanny de With en Noor Wijnberg uit Harderwijk beiden Kringkampioen West Veluwe bij het Veluws Ros in Ermelo

16 januari 2024 om 09:38 Sport

HARDERWIJK De derde, en ook laatste wedstrijd, voor de winterkampioenschappen dressuur van de kring West Veluwe voor de paarden én pony ruiters werd verreden op paardensportvereniging het Veluws Ros in Ermelo.

Met haar paard Magic Mike V.S kwam Sanny de With uit in de klasse M1. Ze eindigde op de tweede plek met 193,5 punt. Het gemiddelde van de drie door haar gereden selectiewedstrijden zorgde ervoor dat ze op de eerste plek eindigde in het eindklassement en de titel Kringkampioen M1 op haar naam mocht schrijven.

De 13-jarige Noor Wijnberg verscheen met haar pony Dorus twee keer aan de start in de klasse B dressuur cat. C. Ze reed een hele goede selectieproef, waarvoor ze een score van maar liefst 210,5 punt behaalde. Dit leverde haar de eerste prijs én drie winstpunten op. Ook haar tweede proef reed ze niet onverdienstelijk. Hiervoor behaalde 206,5 punt, twee winstpunten en ook een eerste prijs.

(Artikel gaat onder afbeelding)


Sanny de With uit Harderwijk.

Doordat ze alle drie de selectiewedstrijden heeft weten te winnen, mocht ze de titel ‘Kringkampioen B dressuur cat. C.’ op haar naam schrijven.

Zowel Sanny als Noor verkregen met hun overwinning een startbewijs voor de Gelderse kampioenschappen, welke voor hun klasse op 19 januari in Bergharen en op 27 januari in Vaassen verreden zullen gaan worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie