Start Broekhuis Halve Marathon Harderwijk
Start Broekhuis Halve Marathon Harderwijk Jack Koning

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk: voor alle leeftijden een leuk parcours door de binnenstad

9 januari 2023 om 20:00 Overig

HARDERWIJK De 41ste Broekhuis Halve Marathon gaat zaterdag 11 maart van start. 

Een hardloopwedstrijd die voornamelijk over fietspaden verloopt en heel belangrijk een leuker parcours heeft gekregen. De route is namelijk aangepast en loopt nu weer over de gezellige boulevard en door de binnenstad. Reden genoeg om mee te doen en het jaar 2023 gezond en fit te starten.

AANGEPASTE ROUTE

Samen met de ondernemers aan de boulevard en de gemeente Harderwijk is Athlos erin geslaagd om de Strandboulevard, de Vischpoort en de Vischmarkt in de route op te nemen. Alle routes zijn aangepast dus voor deelnemers die al eerder hebben meegedaan wordt dit een nieuwe ervaring qua route. De start en finish is nog steeds aan het Slingerbos. Rijksscholengemeenschap Slingerbos (RSG) en het clubhuis van CKV Unitas zijn weer de perfecte locaties om alle deelnemers en vrijwilligers een goed onderkomen te bieden. Behalve een aanpassing van de route is ook een afstand aangepast. Naast de halve marathon is er een kwart marathon gekomen in plaats van de 10 kilometer.

VOOR ALLE LEEFTIJDEN EEN PARCOURS

De Broekhuis Halve Marathon Harderwijk is er voor diverse doelgroepen. De Kidsrun van 1 kilometer kan gelopen worden door kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Vanaf 12 jaar mogen kinderen de 5 kilometer gaan lopen en vanaf 14 jaar kan er gestart worden met de kwart marathon. Het hele gezin kan meedoen aan deze leuke wedstrijd en alle parcours zijn aangepast. En niet alleen gezinnen maar ook bedrijven kunnen zich inschrijven. Zij kunnen zich inschrijven en meedoen met de bedrijvenloop. Of schrijf in als vriendengroep en ga met elkaar de uitdaging aan. Hoe leuk is dat om als groep of bedrijf mee te doen.

Mee doen? Kijk voor meer informatie op de website van Athlos: www.athlos.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie