!
Marcel Koldewijn in de werkplaats van Van Mossel Kia.
Marcel Koldewijn in de werkplaats van Van Mossel Kia. Marco Jansen
Baandichtbij

Van Mossel Kia vooruitstrevend en gastvrij

6 april 2022 om 11:00 Zakelijk

HARDERWIJK Van Mossel Kia heeft een cluster van vijf vestigingen in Midden- en Oost-Nederland: Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Hengelo en Zwolle. In Apeldoorn en Zwolle wordt het Kia-dealerschap gecombineerd met dat van Jaguar en Land Rover.

Kia is vooruitstrevend en blijft veranderen. Zo krijgt Kia een nieuw logo en nieuwe huisstijl/kleur: wat nu rood is wordt straks in alle uitingen zwart, volgens de nieuwe standaard die de fabrikant wereldwijd doorvoert. Kia doet het goed op dit moment: het Zuid-Koreaanse automerk was vorig jaar net niet de bestverkochte auto in Nederland.

 Met 30.042 verkochte nieuwe auto’s was Kia achter Volkswagen een goede tweede met een marktaandeel van 9%; dit jaar staan ze zelfs op één. Het merk is voortdurend in ontwikkeling en bezig met innovatie. Mooi voorbeeld is de nieuwe Kia EV6. Deze nieuwe elektrische auto is verkozen tot Auto van het Jaar 2022 door een jury van 59 autojournalisten uit 22 landen.

OPLEIDINGEN Als monteur ga je mee in die technologische vooruitgang. Marcel Koldewijn, Aftersales Directeur: ,,We maken onze mensen graag slimmer en investeren daarom in onze medewerkers. Word je aangenomen als monteur, dan schrijven wij je in voor het Kia-opleidingstraject. Zo blijf je up-to-date met de laatste stand van de techniek. Afhankelijk van het niveau en de ervaring zijn er drie gradaties: Basis, Expert en Master. Wie net van school komt of van een universeel bedrijf, leert eerst de basistechnieken bij Kia. Zo ga je steeds een level hoger en elk niveau heeft verschillende onderwerpen. Uiteindelijk kun je als Master diagnoses stellen van complexe problemen aan auto’s. Zijn er nieuwe modellen of technieken, dan word je automatisch uitgenodigd door Kia Nederland. De trainingen zijn op het hoofdkantoor in Breukelen of online op de lokale vestiging. Monteurs kunnen een APK-training extern volgen.’’

MODERN Goed gereedschap is het halve werk. De moderne werkplaats bij Van Mossel Kia is uitgerust met goed gereedschap en equipment zoals bruggen en bandenapparaten. Naar de klant wil Van Mossel Kia gastvrijheid uitstralen met een uitnodigende koffiehoek. Gastheerschap en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden van het bedrijf.

Van Mossel Kia heeft momenteel vacatures voor eerste automonteur, tweede automonteur en een aflevermonteur voor de werkplaatsen van de drie vestigingen en zoekt een serviceadviseur op de receptie van de Kia vestiging in Apeldoorn.

Marco Jansen

Zie jij jezelf werken in deze uitdagende en vooruitstrevende omgeving? Mail of bel dan naar:
Marcel Koldewijn
Directeur Aftersales
marcel.koldewijn@vanmossel.nl
06-15444927
www.vanmossel.nl/werkenbij

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie