Doelman Stijn van de Belt had een makkelijke middag tegen Prins Bernhard.
Doelman Stijn van de Belt had een makkelijke middag tegen Prins Bernhard. Foto: Wim Balke

Zwart-Wit’63 door in de beker

14 september 2020 om 14:15 Sport

Harderwijk - In de laatste poule-wedstrijd van de beker moest Zwart-Wit’63 thuis aantreden tegen vierdeklasser Prins Bernhard uit Uddel.

Het klasseverschil tussen was vanaf de eerste minuut groot. Na 20 minuten had Zwart-Wit’63 al 4-0 voor kunnen staan, maar pas in de 27e minuut viel het eerste doelpunt. Fabian van Panhuis opende de score en vanaf dat moment leek de ban gebroken. In de 31e minuut verdubbelde Martijn Smits de score. Op slag van rust maakte Marchello Besselsen het mooiste doelpunt van de middag. Met eenm et veel gevoel gestifte bal liet hij de keeper kansloos: 3-0.

De eenzijdige wedstrijd speelde zich ook in de tweede helft vooral af op de helft van Prins Bernhard. In de 54e minuut maakte Martijn Smits met zijn 2e doelpunt van de middag de 4-0. Na dit doelpunt kabbelde de wedstrijd voort, maar gelukkig viel er in de laatste fase toch nog wat te genieten. In de 78e minuut maakte Jordy Ernsten de 5-0 en in de 83e minuut zette Justin Franken de 6-0 eindstand op het scorebord. Met dit resultaat gaat Zwart-Wit’63 op doelsaldo door naar de volgende ronde.