!
Afbeelding

Leerlingen RSG Slingerbos | Levant verzorgen presentatie bij de Rabobank Ledenkoffie

28 juni 2017 om 10:36 Algemeen

HARDERWIJK - Technasium-leerlingen uit klas 3 van RSG Slingerbos hebben deelgenomen aan het project Young Solar Challenge en een boot gebouwd, aangedreven door zonne-energie. Economie-leerlingen hebben de financiering en het sponsorplan verzorgd. De zonneboot was in mei gereed. De wedstrijden tussen 30 scholen hebben in mei en juni plaatsgevonden.

Op 26 juni was het RSG-team Mermaid, Young Solar Challenge van de partij bij de Rabobank Ledenkoffie. Het team heeft een presentatie gegeven aan de leden van Rabobank Randmeren (Ermelo, Putten, Nijkerk, Bunschoten, Harderwijk) met als thema: wat is onze bijdrage aan welvaart en welzijn in deze regio. De leden reageerden positief op het Young Solar Challenge-project.

De stand werd druk bezocht. Het team heeft dan ook veel gesprekken kunnen voeren. De Rabobank heeft dit jaar aanzienlijk veel geïnvesteerd in duurzame projecten van bedrijven/particulieren. De RSG wil de Rabobank hartelijk bedanken voor de investering in het project en de mogelijkheid om hun netwerk te verbreden door een presentatie te mogen geven op de Ledenkoffie.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie