!
Informatieavond groep 8.
Informatieavond groep 8. Foto: CCNV

Dit jaar alleen leerlingen om even sfeer te proeven

9 november 2020 om 12:56 Algemeen

HARDERWIJK - Dit jaar richt het Christelijk College Nassau-Veluwe, in verband met het coronavirus, de informatieavonden anders in.

‘’Andere jaren verwelkomden we leerlingen uit groep 8 samen met hun ouders. Dit jaar kunnen we alleen de leerlingen zelf ontvangen. Voor hen organiseren we op maandag 16 en dinsdag 17 november aanstaande leuke workshops zodat ze een goed beeld krijgen van het CCNV en wat wij als middelbare school aanbieden. Het is fijn om toch even de sfeer te proeven.’’

Voor ouders/verzorgers van groep 8 leerlingen organiseert CCNV een live webinar op dezelfde avonden, om 20.00 uur. Hierbij wordt een algemene presentatie gegeven over het CCNV, maar wordt er ook ingegaan op bijvoorbeeld de pluslessen, de theaterhavo, het gymnasium en wat de verschillen zijn tussen de brugklassen op het CCNV.

Ouders/verzorgers kunnen vragen stellen tijdens het webinar, waarvan er een paar live worden beantwoord. Van de overige vragen wordt een ‘vraag- en antwoordblad’ gemaakt, die later wordt opgestuurd naar de ouders, samen met een algemene informatiefolder voor groep 8.

Aanmelden voor de workshops en/of het webinar kan op www.ccnv.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie