!

Mama Vita-thema avond: Autisme en verslaving

6 april 2024 om 11:33 Verenigingen

HARDERWIJK Mama Vita organiseert op woensdagavond 17 april van 19.30 tot 21.30 uur een informatieve avond rond het thema ‘Autisme en verslaving’.

Wat is verslaving en wanneer is een specifieke interesse bij autisme een probleem? Deze avond komen de verschillende vormen van verslaving aan bod, en een aantal handvatten om ermee om te gaan. De bijeenkomst is bij Ixta Noa, Johanniterlaan 10c, te Harderwijk. Aanmelden kan via zeewolde@mamavita.nl.

Bent u moeder/verzorgster van een kind met autisme dan bent u ook van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen. Hierna vraagt Mama Vita om “vriendin” van Stichting Mama Vita te worden voor €30,00 per jaar. Stichting Mama Vita is een actief netwerk voor moeders/verzorgsters van kinderen met ASS met meer dan 22 groepen door heel Nederland. Ook in Zeewolde/ Harderwijk komt Mama Vita elke maand bijeen om ervaringen te delen en elkaar te steunen. Het doel van Mama Vita is om de moeders te verbinden en in hun kracht te zetten.

Juist de moeders die het thuis niet altijd even makkelijk hebben, en dat is bij sommige een understatement…, die hebben zo’n enorme behoefte aan een avond/middag/ochtend eruit, aan zichzelf werken en even de batterij weer opladen zodat zij de situatie thuis weer met frisse moed aankunnen. Dit zijn bijeenkomsten met een lach en een traan met inspirerende sprekers en leuke activiteiten waarbij autisme de verbindende factor is. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie