Bij Havo b.v. in Ermelo wordt de kleurrijke Sustainability Development Goals (SDG) vlag gehesen.
Bij Havo b.v. in Ermelo wordt de kleurrijke Sustainability Development Goals (SDG) vlag gehesen. Havo b.v.

Klei- en verffabrikant Havo b.v. in Ermelo hijst vlag voor actieweek duurzaamheid: ‘De wereld een beetje eerlijker en groener maken’

25 september 2023 om 20:30 Zakelijk

ERMELO Bij Havo b.v. werd maandagochtend de kleurrijke Sustainability Development Goals (SDG) vlag gehesen. Dit symboliseert dat de klei- en verffabrikant zich inzet voor een duurzame toekomst en het bij wil dragen aan de oplossing voor de wereldwijde sociale- en milieuproblematiek. 

Dat doen zij gelukkig niet alleen: verschillende bedrijven door het hele land hijsen tijdens de SDG-actieweek deze vlag. Directrice Annemieke Zwiers benadrukt: ,,Duurzaamheid is altijd belangrijk geweest voor ons, dus we hebben al de nodige stappen gezet. Natuurlijk blijven we zoeken naar duurzame oplossingen, maar soms vinden we die niet alleen. Samen met andere partijen in onze productieketen en daarbuiten de schouders eronder zetten, is essentieel als we in 2030 de SDG-doelen willen halen.”

Voor nu wappert de vlag in de wind, maar na de actieweek wordt de vlag opgehangen in de kantine van het productiebedrijf. Zo hoopt Havo b.v. de medewerkers elke dag te inspireren om de wereld een beetje eerlijker en groener te maken.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie