De ondernemers van Food & Fun in Harderwijk kijken uit naar een mooie open dag.
De ondernemers van Food & Fun in Harderwijk kijken uit naar een mooie open dag. Marja Stienstra

Open dag Food & Fun Harderwijk: gratis activiteiten en smaakvolle acties bij KFC, Burger King en La Place

21 maart 2023 om 12:31 Zakelijk

HARDERWIJK Drie jaar geleden ging Food & Fun aan de Boekhorstlaan in Harderwijk open. De ondernemers hadden er zin in. Maar toen kwam corona en braken er zware tijden aan. Het werd letterlijk overleven en de geplande openingsdag kon niet doorgaan. Goed nieuws: die open dag komt er alsnog! De ondernemers laten graag zien wat er zoal te beleven is op hun foodplaza: op zaterdag 25 maart kan iedereen kennis komen maken met het leukste én lekkerste van Harderwijk.

Een aantal jaar geleden wilde de gemeente Harderwijk graag een combinatie van ontspanning en eten op het terrein. Alles op één centrale locatie, langs de A28. En dat is gelukt. Momenteel bevinden zich er een KFC, Burger King, La Place, Tango en Tesla oplaadstation. Adventurepark Harderwijk maakt het lijstje compleet en biedt met een Klimbos, fietsverhuur en Fort Vertier diverse sportieve activiteiten voor jong en oud.

Met de combinatie van food en fun willen we een breed publiek aanspreken

Erik Kroon, eigenaar Adventurepark Harderwijk: ,,Met de combinatie van food en fun willen we een breed publiek aanspreken. Er zijn diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes. Dit is ook gewoon een prachtige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Vlakbij ligt het Beekhuizerzand, met schitterende wandel-, fiets- en MTB-routes. Harderwijk is meer dan stad en water, het is ook de Veluwe!”

GRATIS ACTIVITEITEN

Zaterdag 25 maart belooft een mooie dag te worden, waarbij mensen kunnen proeven wat Food & Fun Harderwijk zoal te bieden heeft. Vanaf 10.00 uur zijn er volop (gratis) activiteiten. Durf jij bijvoorbeeld langs de 200 meter lange rollercoaster ziplijn naar beneden te glijden in het Klimbos? Of maak je liever een proefritje op een gele E-chopper? Fort Vertier is deze dag ook gratis toegankelijk voor kinderen: vind jij je weg in het interactieve 3D labyrint?

SMAAKVOLLE ACTIES

De hele dag zijn er verder diverse smaakvolle acties bij de foodketens. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis drankje bij Burger King, of een lekker kopje koffie met gebak bij La Place voor een mooi prijsje? We zien je graag op 25 maart bij Food & Fun Harderwijk.

Marja Stienstra

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie