Co van Twillert helpt graag mensen in zijn Praktijk voor Klassieke Homeopathie.
Co van Twillert helpt graag mensen in zijn Praktijk voor Klassieke Homeopathie. Foto: Marco Jansen

Praktijk voor Klassieke Homeopathie in Harderwijk: ‘Homeopathie stimuleert de eigen geneeskracht’

Zakelijk

HARDERWIJK Co van Twillert is al jaren actief met gezondheid en natuurlijke geneeswijzen. In de jaren 80 en 90 stond hij bekend in Harderwijk en Ermelo met zijn Praktijk voor Klassieke Homeopathie. Na een uitstapje naar andere holistische geneeswijzen heeft hij zijn praktijk sinds vijf jaar weer hervat. ,,Ik word blij van het helpen van patiënten en ben dankbaar voor de geweldige resultaten.”

Klassieke homeopathie is volgens Van Twillert vooral ook in deze tijd belangrijk omdat er steeds meer mensen chronisch ziek zijn. ,,Dit betekent: langdurige ziekten die niet uit zichzelf genezen en in de loop der tijd verergeren. Denk hierbij aan migraine, reuma, hoge bloeddruk, COPD, post Covid syndroom, apneu, chronische sinusitis, allergieën, burn-out, vermoeidheid, pre-menstruele aandoeningen, depressies, etc. Bij al deze klachten kan homeopathie uitkomst bieden, met als grote voordeel dat klachten verdwijnen en dat u dus niet meer vastzit aan dagelijks medicijngebruik. Na het correct homeopathisch medicijn bent u genezen.”

Homeopatische middelen komen uit alle natuurrijken. ,,Zo gebruik ik middelen gemaakt van mineralen, zoals zwavel en kalk, plantaardige middelen zoals het bosplantje anemoon en de kamille en dierlijke midden, zoals melk van de kat of inkt van de inktvis.”

Het principe van homeopathie is dat de afweer (het eigen geneesvermogen) aan de basis ligt van gezondheid en ziekte. Deze eigen geneeskracht wordt ondersteund met het juiste homeopathisch middel. ,,Meestal is het niet bacterie of het virus waar iemand ziek van wordt, maar het niet goed functioneren van de eigen geneeskracht. Homeopathie versterkt het eigen afweersysteem, zodat ziekte minder kans heeft.”

Van Twillert heeft in de loop der jaren honderden kinderen met succes behandeld met homeopathie voor de meest uitlopende aandoeningen. Op nummer één stonden terugkerende oorklachten. ,,Afhankelijk van het kind koos ik het juiste homeopathisch medicijn. Andere veel voorkomende kinderaandoeningen die goed homeopathisch behandelbaar zijn: allergieën, bedplassen, eczeem, astma, ontsteking amandelen, chronisch hoesten, concentratie- en slaapproblemen en AHDH.”

Bekijk de website voor meer info. Neem telefonisch contact op bij vragen of voor het maken van een afspraak. Homeopathie Harderwijk - Co van Twillert, tel. 06-50697998, www.homeopathieharderwijk.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal bijstandsontvangers daalt ook op Noordwest Veluwe: laagste niveau in negen jaar 2 uur geleden
Afbeelding
Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’ 14 uur geleden
Afbeelding
Herdenking van het overleden kind op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk 15 uur geleden
Afbeelding
Wim en Tina Zwaart verkopen restaurant Ratatouille in Harderwijk: ‘Na 40 jaar is het tijd voor andere dingen’ 16 uur geleden
Afbeelding
Bottermuseum Harderwijk krijgt gratis verf van AkzoNobel: verven van een botter kost zo 4.500 euro 19 uur geleden
Afbeelding
Stadsmuseum Harderwijk wordt derde in strijd om VriendenLoterij Museumprijs 2022 20 uur geleden
Afbeelding
Harderwijkse verenigingen halen samen ruim 45.000 euro op voor Grote Clubactie 20 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie