!
Gebo Tours houdt inloopdag voor chauffeurs.
Gebo Tours houdt inloopdag voor chauffeurs. Gebo Tours

Harderwijkse vestiging van Gebo Tours houdt inloopdag voor chauffeurs

26 oktober 2022 om 10:00 Zakelijk

HARDERWIJK De Harderwijkse vestiging van Gebo Tours houdt zaterdag 5 november van 09.00 tot en met 13.00 uur een inloopdag voor chauffeurs. Centraal staat de Gebo Academy. Directeur Erik de Roo (37): ,,Opleiden is het hart van mijn bedrijf.”

Gebo Tours is een touringcarbedrijf met drie vestigingen, 90 touringcars en 200 personeelsleden. Sinds vijf jaar staat De Roo aan het roer van Gebo Tours. Sinds zijn aantreden als directeur bij dit familiebedrijf heeft hij de ambitie om het niveau van de chauffeurs nog verder omhoog te brengen.

Deze doelstelling geeft de directeur vorm via de Gebo Academy. Binnen dit opleidingsinstituut zijn twee lesbussen en twee instructeurs actief. Alles met de bedoeling om een goede bijscholing aan de chauffeurs te bieden en de schadelast omlaag te brengen. De Roo vindt bij- en nascholing van het huidige personeel en het goed opleiden van zijn nieuwe chauffeurs van levensbelang. “Een rijbewijs halen is één ding, maar je wordt pas een goede chauffeur in de praktijk,” zegt hij daarover. “Hier leer je ontzettend veel in het voortraject, zoals met mensen omgaan en brengen we je veel technische kennis bij.”

Nieuwe chauffeurs die bij Gebo in dienst treden mogen kiezen hoe flexibel ze hun werkweek willen invullen. Dat varieert volgens de directeur van een 0-urencontract tot een fulltime aanstelling. 

Adres: Van Leeuwenhoekstraat 27. Meer info: tel. 0341-415 000 en emailadres info@gebo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie