Eszet Handelsgroep vierde op 1 juli het 50-jarig bestaan met personeel en klanten en heeft met dit jubileum ook drie lokale doelen gesponsord.
Eszet Handelsgroep vierde op 1 juli het 50-jarig bestaan met personeel en klanten en heeft met dit jubileum ook drie lokale doelen gesponsord. Foto: Marco Jansen

Eszet Handelsgroep viert 50-jarig jubileum met gift

13 september 2022 om 12:46 Zakelijk

HARDERWIJK Eszet Handelsgroep vierde op 1 juli het 50-jarig bestaan met personeel en klanten en heeft met dit jubileum ook drie lokale doelen gesponsord. Stichting Vrienden van het St Jansdal, het Jeugdfonds Sport en Cultuur en het Hierdens Mannenkoor ontvingen ieder een bedrag van 2.500 euro. Directeur-eigenaar Martin Dooijeweerd en operationeel directeur Monique van Ree reikten de cheques dinsdag uit aan Esther Rozeboom, Aukje Sinte Maartensdijk en Marinus Dooijeweerd (foto).

,,Als je 50 jaar bestaat, en een gezond bedrijf hebt dat goed draait, vind ik het ook goed om iets gericht weg te geven aan mensen die het minder hebben of het geld goed kunnen gebruiken. Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen”, aldus Martin Dooijeweerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie