Olav Pranger van Get Healthy en fysiotherapeut Dimitri Garritsen.
Olav Pranger van Get Healthy en fysiotherapeut Dimitri Garritsen.

Fysiotherapie & Ergotherapie Louwen & Muilwijk nieuw in Harderwijk

Zakelijk

HARDERWIJK Belemmerd worden in het dagelijkse leven wil niemand. Toch geldt voor het overgrote gedeelte van de mensen dat zij in verband met hun fysieke toestand niet de volledige vrijheid genieten om te doen en laten wat ze willen. 

Herkenbaar? ,,Misschien heeft u een blessure opgelopen, of bent u herstellende van een ingreep. In dat geval is de stap naar de fysiotherapeut vaak een logische. Maar wat dacht u van andere omstandigheden, zoals (langdurige) ziekte, chronische aandoeningen, overbelasting of (extreme) stijfheid. Ongemerkt bent u misschien wel enigszins gewend geraakt aan uw fysieke toestand en heeft u niet meer door hoeveel impact zij hebben op uw levensgeluk. Als ergotherapeut kan ik dan een verschil maken. Daar raak ik enthousiast van’’, aldus Dimitri Garritsen, fysiotherapeut bij Louwen & Muilwijk.

Louwen & Muilwijk opende in 1999 voor het eerst zijn deuren in Nunspeet. Door de resultaten die patiënten behaalde kreeg Louwen & Muilwijk al snel een goede naam. Hierdoor ontstond ruimte voor groei. Inmiddels telt Louwen & Muilwijk vier vestigingen. In Nunspeet, ‘t Harde, Elburg en nu dus ook in Harderwijk. 

Olav Pranger, eigenaar van Get Healthy Harderwijk, is erg blij met de samenwerking: ,,Wij helpen mensen bij het ontwikkelen en met plezier onderhouden van een gezonde leefstijl. Dat doen wij door middel van allerlei laagdrempelige sportieve activiteiten, denk aan fitness en groepslessen, maar ook de Milon Cirkel (meetbaar fitter in 35 minuten per week) en personal training. Vaak in combinatie met voedingscoaching. Fysiotherapie & Ergotherapie sluiten naadloos op onze dienstverlening aan. Door de samenwerking met Louwen & Muilwijk kunnen we iedereen onder één dak helpen op de manier die voor hen het meest effectief is.”

Meer info: tel. 0341-279369 of stuur een e-mail naar info@louwenmuilwijk.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Grondlegger van Open Doors Anne van der Bijl overleden in zijn woonplaats Harderwijk 32 minuten geleden
Afbeelding
Ermelose Laura staat op straat, zieke dochter dreigt cruciale zorg te verliezen 3 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Christelijke Daltonschool Willem Alexander rennen voor Stichting Mensen in Nood 0341 4 uur geleden
Afbeelding
Heb jij moed? Column 4 uur geleden
Afbeelding
Entree opleiding opstap richting Startkwalificatie: ‘Maatwerk voor elke student’ 4 uur geleden
Afbeelding
Dj-talenten gaan de strijd aan in Poppodium Estrado in Harderwijk 5 uur geleden
Afbeelding
Audities voor Theaterleergang 22/23 door Theater Harderwijk zijn geopend 6 uur geleden