Leerlingen onthullen naam van het feest
Leerlingen onthullen naam van het feest Nicole Baars

Feest op basisschool De Bogen

Zakelijk Deel je nieuws

De Bogen op stelten 

Donderdag 23 juni was het feest op school De Bogen. Na het harde werken van afgelopen schooljaar hadden de kinderen wel een feestje verdiend.  

De naam van het feest is lange tijd een geheim geweest, want de kinderen mochten zelf voor een aantal weken terug meedenken over de naam. Uiteindelijk is er gekozen voor ‘De Bogen op stelten’. De 2 jarigen van de dag hebben de naam van het feest onthuld. Het feest werd geopend met een groepje kinderen die voor de hele school een dansje deden op het liedje ‘Feest’ van Kinderen voor kinderen. Er werd gezongen, gedanst en de serpentine en confetti vlogen door de lucht. Wat een feest! 

’s Morgens hebben de kinderen van de bovenbouw een escaperoom gedaan. De kinderen van de onderbouw konden kiezen uit verschillende workshops gegeven door leerkrachten, ouders en professionals. Ze konden o.a. kiezen uit cup cake versieren, sieraden maken, robot programmeren en slijm maken. Tussen de middag werden alle kinderen getrakteerd op pannenkoeken. Na het eten was het tijd voor de onderbouw om een escaperoom op te lossen en aansluitend lekker buiten te spelen, waar een aantal ouders klaar zaten om te schminken. De bovenbouw kon in de middag kiezen uit verschillende workshops zoals, VR brillen, bloemen boeket maken, lichtschildering maken, handletteren, armband van paracord maken en er was zelfs een dj die een workshop gaf, DJ Robin. De dag is gezamenlijk met alle ouders/verzorgers, broertjes en zusjes afgesloten met een heerlijk ijsje. 

Afbeelding
Tentweek Harderwijk in laatste week zomervakantie 13 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie Ik lees en zing groep 3 13 uur geleden
Afbeelding
Ook voor de geslaagden van het VSO ZML De Lelie kan de vlag uit 13 uur geleden
Afbeelding
Podiumspektakel Harderwijk in opbouw 13 uur geleden
Afbeelding
Re-creatie Column 21 uur geleden
Afbeelding
Abnormaal Column 5 jul, 15:01
Afbeelding
Geen boete voor barmhartigheid 5 jul, 15:00