Afbeelding
3Cmedia

Randmeer makelaars neemt Van Diest en Van Diest over

Zakelijk

HARDERWIJK Randmeer makelaars uit Harderwijk, sinds 2006 gevestigd in de binnenstad van Harderwijk, is de koper van het makelaarskantoor Van Diest en Van Diest uit Ermelo. 

Maurits Buis (38) en Danny Klaassen (51) zien een lang gekoesterde wens om te starten in Ermelo in vervulling gaan en zijn verheugd met de overname. ,,Wij hebben altijd de ambitie gehad om te groeien in de regio en de overname van Van Diest & Van Diest sluit daar uitstekend bij aan”, aldus Maurits Buis van Randmeermakelaars.

GEVESTIGDE NAAM De ouders van Henk van Diest, Harry en Willy van Diest, zijn het bedrijf gestart in 1970 en het bedrijf is al ruim vijftig jaar een gevestigde naam in de regio. Henk en Marjolein van Diest vonden de tijd rijp om een andere wending aan hun leven te geven en hebben in Randmeer een goede partij gevonden om het kantoor aan over te dragen. ,,Na afronding van onze studie in de USA, waar we bijna vier jaar betrokken waren bij een kerk en leiderschapsschool, willen we meer gaan doen in geestelijk werk. We merkten dat dit niet goed te combineren is met een druk makelaarskantoor, daarom zochten wij een goede partij om ons kantoor over te nemen”, zegt Marjolein van Diest. 

Henk van Diest vult aan: ,,Je wilt natuurlijk niet je kantoor aan de eerste de beste overdragen. Randmeer is een deskundig en succesvol makelaarskantoor in Harderwijk en ook al regelmatig actief in Ermelo. Daarom dragen wij het bedrijf met veel vertrouwen over aan Randmeer makelaars”.

SAMENWERKING Vooralsnog zullen Henk en Marjolein van Diest de zaak in Ermelo voortzetten en zal er voor de bestaande klantenkring weinig veranderen. Er zal volop worden samengewerkt met het team van Randmeer makelaars uit Harderwijk en de komende maanden zullen Klaassen en Buis de zaak veranderen in Randmeermakelaars Ermelo. ,,Samen met ons vaste team hebben wij het bedrijf de afgelopen jaren zien groeien tot marktleider in de bestaande woningmarkt in Harderwijk en nu gaan we dus met hetzelfde enthousiasme aan de slag in het mooie Ermelo”, besluit Klaassen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Brandweer rukt met groot materiaal uit voor bermbrand A28 bij Hulshorst 16 uur geleden
Afbeelding
Open dag op bouwplaats N302 Ganzenweg-Knardijk 17 uur geleden
Afbeelding
44ste editie Veluwade is een festival 17 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Harderwijks Mannenkoor start nieuwe seizoen 15 aug, 10:12
Afbeelding
Steekpartij met slachtoffer op Emdenmeen in Harderwijk 15 aug, 09:58
Afbeelding
Man Overboord Festival op Strandeiland is evenement in maritieme sfeer 13 aug, 13:49