"Natuurlijk blijft het vertrouwde concept nog gewoon hetzelfde'', aldus Tabitha de Wit die alweer haar tiende jaar als Cambridge Weightplan consulente en HBO foodcoach in gaat.

Cambridge Weight Plan heet per 1 januari The 1:1 Diet

1 januari 2020 om 10:00 Zakelijk

Cambridge Weight Plan is per 1 januari veranderd. Dat betekent een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe look & feel.

Harderwijk - “Natuurlijk blijft het vertrouwde concept nog gewoon hetzelfde’’, aldus Tabitha de Wit die alweer haar tiende jaar als Cambridge Weightplan consulente en HBO foodcoach in gaat. “In die tien jaar heb ik enorm veel mensen begeleid naar hun streefgewicht.” Wat vooral opvallend is dat er in die tien jaar ook regelmatig ‘terugkomers’ opnieuw het dieet kwamen volgen.
Heeft het dieet dan niet gewerkt vraag je je dan af maar dat is het dus niet, aldus Tabitha.
Heel veel mensen zien het terugvallen van iemand die een dieet gevolgd heeft als het niet slagen van het dieet, maar de achterliggende oorzaak is vaak het terugvallen in een oud, meestal verkeerd, eetpatroon waardoor de kilootjes er weer langzaam bij aankomen.
Gelukkig komen mensen nu sneller terug als ze merken dat ze weer in hun oude gewoontes vervallen, zodat het vaak bij de terugkomers gelukkig maar om een paar extra kilootjes gaat. “Doordat ik in mijn praktijk met controle kaarten werk kunnen mensen al direct na 1 of 2 controles aan de bel trekken als het weer mis gaat.” “Het blijft een lastig stukje maar ik merk dat de 1 op 1 begeleiding die mensen hierbij krijgen een goede motivatie en stok achter de deur is’’, aldus Tabitha.

Wat Tabitha ook merkt is dat mensen vooral het laatste jaar meer denken op de lange termijn. Mensen willen niet meer perse crashen maar gaan liever voor een consequentere gezonde lifestyle. Hier heb je vaak langer profijt van omdat deze eet en leefstijl vaak beter en vooral langer vol te houden is. Het nieuwe 1 op 1 Dieet sluit hier naadloos op aan. Doordat we met Het Stappenplan werken is er altijd wel een passende stap voor iedereen om in te stappen en 1 op 1 begeleid te worden naar een gezond gewicht.

Maak je in de maand januari een afspraak bij Tabitha met de vermelding ‘Harderwijker Courant’ dan krijg je een Cambridge Weightplan shake beker helemaal gratis. The 1:1 Diet met Tabitha de Wit, tel. 0341-434305 en 06-14261616.

Meer info: 1op1dieet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie