Donderdag 8 december 2022 is de grand opening van de Lucardi winkel op de Wolleweverstraat 4 te Harderwijk.
Donderdag 8 december 2022 is de grand opening van de Lucardi winkel op de Wolleweverstraat 4 te Harderwijk. Lucardi Juwelier

Lucardi Juwelier nodigt iedere Harderwijker uit voor de opening van zijn 132e filiaal in Harderwijk

3 december 2022 om 16:06 Winkels

HARDERWIJK Donderdag 8 december 2022 is de grand opening van de Lucardi winkel op de Wolleweverstraat 4 te Harderwijk. Hiermee opent de grootste juweliersketen in Nederland zijn 132e filiaal (Nederland, Duitsland en België bij elkaar). Lucardi nodigt Harderwijkers uit om de feestelijke opening bij te wonen en een kijkje te nemen bij het nieuwe winkelconcept.

New store concept

In het nieuwe concept is er meer ruimte voor open presentaties van sieraden, naast de presentatie in vitrines waar Lucardi om bekend staat.

Vooral het trendy assortiment van stainless steel wordt hiermee toegankelijker gepresenteerd, volgens Lucardi Juwelier. Het meer tijdloze assortiment met kostbare materialen zoals goud en diamant blijft zichtbaar in de vitrines. Daarnaast is er in het nieuwe concept nog meer ruimte voor inspiratie en beleving. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van fotografie, muziek, sfeervolle verlichting en andere materialen zoals hout. Tot slot is er meer aandacht voor de services die de juwelier aanbiedt. Hierbij kun je denken aan gaatjes schieten, (neus)piercen, graveren, horlogebatterijen vervangen en horlogebandjes inkorten, zegt de juweliersketen.

,,In dit nieuwe winkelconcept komt alles samen; Lucardi wordt nog toegankelijker door meer open presentaties van sieraden, en door verschillende aanpassingen in de uitstraling spelen we nog meer in op de behoefte van onze klant. Met dit nieuwe concept bouwen we voort op de kracht van Lucardi, maar dan in een vernieuwd jasje. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Lucardi.” aldus Phillip Mes (CEO Lucardi Juwelier).

Speciale openingsactie

Om de nieuwe winkel in Harderwijk feestelijk te openen is er een goodiebag ter waarde van €25,- voor de eerste 100 bezoekers. In één van de goodiebags zit een Golden Giftcard ter waarde van €250,-.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie