!
Afbeelding
Jan de Roo Fotografie

CBS De Triangel bestaat 25 jaar: sponsorloop geopend door Evert ten Napel

10 mei 2022 om 11:02 Onderwijs

HARDERWIJK CBS De Triangel uit Harderwijk bestaat dit schooljaar 25 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren, is er een jubileum feestweek van 9 tot en met 13 mei georganiseerd. 

Het programma werd op maandag 9 mei geopend door de eerste directeur Asje Palland en de huidige directeur Mark Lemstra in aanwezigheid van alle kinderen, leerkrachten en andere medewerkers. Een aantal kinderen en leerkrachten voerden een spectaculaire dans op. In de feestweek staan veel leuke activiteiten geagendeerd. Kinderdisco op het plein, een talentenshow, theatervoorstellingen en een pleinborrel voor alle kinderen, leerkrachten, ouders en oud-werknemers. Tijdens de pleinborrel zijn er veel activiteiten georganiseerd voor de kinderen en zal het akoestische top-40 duo Heels en Sneakers een optreden verzorgen.

Op dinsdag 10 mei werd er een sponsorloop gehouden. De kinderen liepen rondjes rondom de school om geld op te halen voor onder andere Spieren voor Spieren. De sponsorloop werd geopend door niemand minder dan oud-sportcommentator Evert ten Napel. 

Om 09.00 uur werd het eerste startschot door Evert gelost voor de kleuters. Om 09.30 uur volgde het tweede startschot voor de groepen 3 tot en met 8. De kinderen hebben erg hun best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen. Hoeveel geld er is opgehaald, wordt later bekend gemaakt.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie