Velen hebben Pene Corrida al gezien bij het RTL4-programma ‘Hollands Got Talent’, waar ze in 2023 aan meededen.
Velen hebben Pene Corrida al gezien bij het RTL4-programma ‘Hollands Got Talent’, waar ze in 2023 aan meededen. Krien-De-Jong

Coverband Pene Corrida van RTL4-programma Hollands Got Talent in Poppodium Estrado, genadeloze party-metal show

2 december 2023 om 20:00 Muziek

HARDERWIJK Nieuw bijgeboekt in Poppodium Estrado: Pene Corrida op vrijdag 22 maart. De coverband komt met grote hits voorzien van een dikke laag metal. Bekende nummers worden volledig in een eigen jasje gestoken met scheurende gitaren en toffe dancebeats. Een genadeloze party-metal show in Poppodium Estrado. 

De coverband brengt allerlei medleys met zich mee met de grootste hits van vroeger en van nu. Bij een show van Pene Corrida zul je niet lang stil kunnen staan. Hun uitstekende samensmelting van popmuziek en metal resulteert telkens weer in één groot feest der herkenning. De band onderscheidt zich door hun geweldig energie die de 5 bandleden overbrengen op het publiek.

HOLLANDS GOT TALENT

Velen hebben de band al gezien bij het RTL4-programma Hollands Got Talent, waar ze in 2023 aan meededen. Hier bewees de band dat ze met hun benadering metal toegankelijk kunnen maken voor een veel breder publiek. Hier ontvingen ze lovende kritieken en een staande ovatie van de jury en het publiek. Volgens jurylid Chantal Janzen is het ontzettend knap dat de mannen hun optreden er heel fun en relaxed uit laten zien, terwijl ze ondertussen precies weten wat ze doen. Jurylid Dan Karaty noemde de band ‘Freaking awesome’.

TICKETS

Het dak gaat eraf op vrijdag 22 maart in Poppodium Estrado. De show begint om 20.30 uur. Voor tickets en meer informatie kijk je op estrado.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie