Project1 is een projectkoor dat bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen met verschillende muzikale achtergronden.
Project1 is een projectkoor dat bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen met verschillende muzikale achtergronden. Yuri van Bokhorst

Koorprojecten Project1 presenteert the summer jukebox: 2 concerten in de Roef in Harderwijk

22 mei 2023 om 11:00 Muziek

HARDERWIJK Project1 is een projectkoor dat bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen met verschillende muzikale achtergronden. Op dit moment werkt het koor onder leiding van dirigente Maria van den Ham en pianist Sander Worrell aan het project ‘ The Summer Jukebox’ met als hoogtepunt twee concerten op zaterdag 3 juni om 20.00 uur en zondag 4 juni om 14.30 uur in de Roef in Harderwijk. 

Op het programma staan zeer uiteenlopende arrangementen: van licht klassiek en easy-listening tot swingende popsongs, daarmee hopen we de zomer goed in te luiden.

Het concert is voor iedereen toegankelijk. Kaartjes kan men bestellen via website www.project1.nu.

Na de zomer zal Project1 starten met een kerstproject.  ,,Kun je zingen of ben je muzikant en lijkt het je leuk om mee te doen met het kerstproject van Project1?’’ Aanmelden kan via het e-mailadres: info@project1.nuof bel 06-39741547.

Het kerstproject start op maandag 21 augustus met een kennismakingsavond in de Stedelijke Harmonie aan de Deventerweg in Harderwijk van 19.45 tot 22.00 uur. Iedereen die mee wil doen kan die avond binnenlopen en mee repeteren.

Houd de website www.project1.nu in de gaten voor verdere details. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie